ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.3.14

ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ !!!... ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΕΑΥΤΟΥΣ




Η κυβέρνηση "εκβιάζει" υπερψήφιση του πολυνομοσχεδίου
Σε πολύπλευρη δοκιμασία υποβάλλεται η κυβέρνηση, προσπαθώντας να περάσει με το πολυνομοσχέδιο ρυθμίσεις τις οποίες έχει συμφωνήσει με την τρόικα - ορισμένες μάλιστα χωρίς να αποτελούν απαίτηση των δανειστών. Καθώς οι αντιδράσεις εντείνονται και οι διαφωνούντες βουλευτές πληθαίνουν, αναγκάζεται να καταφύγει σε έμμεσο εκβιασμό, "πακετάροντας" τις ρυθμίσεις σε τρία μόνον άρθρα, ώστε να είναι αδύνατη η επιλεκτική καταψήφιση εκείνων που αφορούν  το γάλα και τα φαρμακεία.  Μπορεί να επιτύχει έτσι την υπερψήφιση τους, αλλά αυτό θα είναι μια "πύρρεια νίκη":  Η συνοχή του κυβερνητικού σχήματος θα έχει διαρραγεί, η δυσφορία θα αυξηθεί στους κόλπους της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας, ενώ η αξιοπιστία της κυβέρνησης θα έχει κλονισθεί ακόμη και στα μάτια των συμπολιτευόμενων βουλευτών.
Η "κοπτορραπτική" στις διατάξεις του πολυνομοσχεδίου συνεχίζεται και ουδείς γνωρίζει ποιές θα είναι επακριβώς οι τελικές ρυθμίσεις για τα επίμαχα θέματα του γάλακτος, των φαρμακείων και των ταξί - που ανέκυψε ξαφνικά, ρίχνοντας  κι άλλο "λάδι στη φωτιά".
Οι διαβουλεύσεις και οι "ενημερωτικές" επαφές αρμοδίων υπουργών με βουλευτές της συμπολίτευσης θα συνεχισθούν σήμερα,  σε μια ύστατη προσπάθεια να επιτευχθούν προσεγγίσεις και να καμφθούν αντιρρήσεις, ώστε να υπάρξουν οι λιγότερες δυνατές διαρροές κατά την ψηφοφορία στη Βουλή.
Το νομοσχέδιο αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή αύριο Παρασκευή και να ψηφιστεί με τη διαδικασία του κατεπείγοντος μέχρι το βράδυ της Κυριακής. Μέχρι την τελευταία στιγμή πριν από την ψηφοφορία θα συνεχισθούν οι προσπάθειες να μεταπεισθούν  διαφωνούντες βουλευτές των δύο κυβερνητικών κομμάτων. Προς το παρόν ο αριθμός τους αυξάνεται συνεχώς.
Πολλοί βουλευτές εκλεγόμενοι σε περιφέρειες με μεγάλη αγροτοκτηνοτροφική πραγωγή, σπεύδουν να δημιοποιήσουν διαφωνίες, προσπαθώντας προφανώς να ικανοποιήσουν το εκλογικό τους ακροατήριο.  Πιθανότατα όμως θα ευθυγραμμισθούν  την τελυταία στιγμή με την επίσημη κομματική γραμμή και δεν θα καταψηφίσουν το νομοσχέδιο ή επιμέρους άρθρα.

Στο στόχαστρο πολλών βουλευτών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ βρίσκεται ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, τον οποίο επικρίνουν ότι προωθεί αλλαγές και 'αντιδημοτικές" ρυθμίσεις, χωρίς να λάβει υπόψη τις απόψεις των επαγγελματιών.
Στο ΠΑΣΟΚ, όπου οι αντιδράσεις είναι εντονότερες και η ηγεσία δεν έχει τη δυνατότητα να επιβάλει "γραμμή" στους βουλευτές, οι κομματικοί επιτελείς πραγματοποιούν συνεχείς συσκέψεις και βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με τους αρμόδιους υπουργούς, προτείνοντας "βελτιώσεις" στην τελική διατύπωση των άρθρων του πολυνομοσχεδίου.

Συνεδριάσεις των ΚΤΕ έχουν προγραμματιστεί για όλα τα επίμαχα θέματα του πολυνομοσχεδίου. Καταβάλλεται προσπάθεια να διαμορφωθούν προτάσεις οι οποίες θα μπορούσαν να γίνουν αποδεκτές από τους διαφωνούντες βουλευτές και τις θιγόμενες επαγγελματικές ομάδες, χωρίς να προσκρούσουν  σε αντιρρήσεις της τρόικας.
Εντονη δυσφορία και σφοδρές επικρίσεις εκ μέρους βιουλευτών των ΠΑΣΟΚ  έχει προσκαλέσει το γεγονός ότι ένα 24ωρο πριν από την κατάθεση του νομοσχεδίου, δεν έχουν στα χέρια τους ούτε καν προσχέδιο των ρυθμίσεων που θα κληθούν να υπερψηφίσουν.
 Αιχμές κατά υπουργών και κατά τις κυβέρνησης διατύπωσε ο βουλευτης Αιτωλοακαρνανίας Θάνος Μωραΐτης, μιλώντας στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου  της Βουλής. «Δεν ξέρουμε τι περιλαμβάνει το ν/σ. Κάποιοι περνάνε από την πίσω πόρτα τα θέματα τους. Αυτό είναι η επιτομή του πελατειακού κράτους και η επιτομή του πελατειακού κράτους έχει συγκεκριμένο εκπρόσωπο», είπε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.
Ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάξιμος Χαρακόπουλος απειλεί με παραίτηση, εκφράζοντας τη δυσαρέσκεια και την "απογοήτευση" του για το ότι δεν έγινε δεκτή η συμβιβαστική πρόταση που κατέθεσαν οι αγελαδοτρόφοι. Στους  διαφωνούντες με τη ρύθμιση για το γάλα προστέθηκαν χθες οι βουλευτές της ΝΔΤιμολέων Κοψαχείλης (Γρεβενών), Ανδρέας Μαρίνος (Ηλείας) και Γεώργιος Στύλιος (Αρτας).
Την αντίθεση του στη ρύθμιση που αφορά τα φαρμακεία  εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Καλαντζής, βουλευτής Καβάλας της ΝΔ, τονίζοντας μάλιστα ότι εάν οι τελικές διατάξεις του νομοσχεδίου  δεν τον ικανοποιούν, ενδέχεται να παραιτηθεί,


info by sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: