ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.3.14

Η ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ "ΑΝΤΑΡΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ" ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ!! ΠΑΛΙ!! ΥΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ !!!

Προς συμβιβασμό για το γάλα-Υποχωρούν οι βουλευτές

Η τρόικα δέχτηκε να γίνουν βελτιώσεις- «Αγκάθι» το ζήτημα των ταξί

Προς συμβιβασμό για το γάλα-Υποχωρούν οι βουλευτές
Υποχωρούν ή υποκύπτουν στους έμμεσους «εκβιασμούς» τις κυβέρνησης οι διαφωνούντες βουλευτές; Οι τελευταίες εξελίξεις δείχνουν πως αίρεται το κυβερνητικό αδιέξοδο σχετικά με το ζήτημα του γάλακτος και οι βουλευτές εμφανίζονται πιο διαλλακτικοί. Ίσως, αυτό να οφείλεται στο ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, η τρόικα μάλλον έχει δεχθεί κάποιες βελτιώσεις. Σίγουρα, όμως, μεγάλο ρόλο έπαιξαν οι δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα περί έξοδος της Ελλάδας στις αγορές μετά τις ευρωεκλογές, όπως επίσης και οι έμμεσοι «εκβιασμοί» άλλων κυβερνητικών στελεχών. 
Η κυβέρνηση ήρθε αντιμέτωπη με μία κρίση, που απείλησε την κυβερνητική συνοχή και γι αυτό αναγκάστηκε να πακετάρει» τις ρυθμίσεις σε τρία μόνον άρθρα, ώστε να είναι αδύνατη η επιλεκτική καταψήφιση. Η εν μέρει «υποχώρηση» της τρόικας, έσωσε την κυβέρνηση που αύριο θα καταθέσει στην Βουλή το πολυνομοσχέδιο στην Βουλή. 
Αυτή τη στιγμή, βρίσκεται σε εξέλιξη η συνεδρίαση του  Κυβερνητικού Συμβουλίου Μεταρρύθμισης υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και τη συμμετοχή του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου και υπουργών,  στο Μέγαρο Μαξίμου. 
«Λύνεται» το πρόβλημα», είπε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Αθανάσιος Τσαυτάτης. Ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάξιμος Χαρακόπουλος, που στην αρχή φέρεται να διαφωνούσε με τις αλλαγές στο γάλα, χαρακτήρισε κατ' αρχάς θετικό ότι φαίνεται να υπάρχει η βούληση για την αναδιαμόρφωση του κειμένου της συμφωνίας για το γάλα.
Γάλα δύο ταχυτήτων
«Θα ήθελα, όμως», συμπλήρωσε ο κ. Χαρακόπουλος «να επισημάνω κάποιες καίριες παρατηρήσεις που δεν μπορούμε να αγνοούμε. Το γάλα ημέρας αποκτά νόημα αν έχει διάρκεια ζωής έως πέντε ημέρες και μπορεί έτσι να φτάσει στα μεγάλα αστικά κέντρα. 'Άλλωστε, το γάλα που υφίσταται την πιο ήπια θερμική επεξεργασία έχει εκ των πραγμάτων διάρκεια ζωής πέντε ημέρες. Για ποιο λόγο, λοιπόν, να περιοριστεί η διάρκεια ζωής του;
» Όσον αφορά στην κατάργηση του όρου 'φρέσκο', θυμίζουμε ότι υπάρχει και σε άλλες χώρες της ΕΕ. Σε κάθε περίπτωση, το παστεριωμένο γάλα δεν είναι απεριόριστης διάρκειας. Στην Ελλάδα έχει οριστεί στις 5 ημέρες, με περιθώριο αύξησης μιας μέρας αρκεί να διατηρείται η 'ψυκτική αλυσίδα', καθώς το γάλα συλλέγεται από πολλά διάσπαρτα σημεία της χώρας και διακινείται μέχρι την 'ΕΒΓΑ της γειτονιάς», εεπσήμανε ο κ. Χαρακόπουλος. 
« Επιπλέον, είναι χρήσιμο να υπάρξει τέλος στην παραπλάνηση του χαρακτηρισμού 'γάλα υψηλής παστερίωσης' που δημιουργεί σε πολλούς καταναλωτές την ψευδαίσθηση υψηλότερης ποιότητας, ενώ είναι γνωστό ότι όσο υψηλότερη θερμική επεξεργασία υφίσταται το γάλα τόσο υποβαθμίζονται τα θρεπτικά του συστατικά», είπε ο κ. Χαρακόπουλος και κατέληξε τονίζοντας ότι «το σημερινό 'γάλα υψηλής παστερίωσης' θα μπορούσε να ονομαστεί υψηλής θερμικής επεξεργασίας».


info by sofokleousin
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: