ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.6.14

ΒΑΘΥΣ Ο ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!! Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ.... ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ

"Εάλω τα Μετοχικά Ταμεία"! Αποκαλυπτικά έγγραφα που αποδεικνύουν την διάλυσή τους


Image
Την Πέμπτη 29 Μαίου και ώρα 10:00 το πρωί, κλήθηκαν οι «μη θεσμικές» Ενώσεις αποστράτων των Ε.Δ. , (αφού οι θεσμικές ενώσεις ενημερώνονται όπως φαίνεται από την σχετική αλληλογραφία απ’ ευθείας, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει ενημερωθεί κανένα μέλος, μάλλον «λόγω εκλογών»)  και του ΛΣ & Ελληνικής Ακτοφυλακής από την Διοίκηση του ΜΤΝ, ώστε  να  τους ενημερώσει   για την πορεία- βιωσιμότητα  του .


Τα μηνύματα είναι αποκαρδιωτικά και δεν είναι πλέον μηνύματα αλλά εφαρμογή του σχεδίου να γίνουν  όλα τα Μετοχικά Ταμεία, Επικουρικά.


Με την εφαρμογή του μεσοπρόθεσμου νόμου και του νόμου 4256/2014 που αναφέρονται στα συνημμένα έγγραφα θα  αρχίσει από 1-7-2014 η μείωση  των εσόδων των ταμείων περί τα 4,3 εκατ. ευρώ που θα  έχει σαν συνέπεια την μείωση των μερισμάτων ΜΤΝ- ΕΚΟΕΜΝ.


Τα μετοχικά Ταμεία θα υποβάλουν υποχρεωτικά κάθε έτος στην Εθνική Αναλογιστική Αρχή (Ε.Α.Α.) αναλογιστική μελέτη για τη βιωσιμότητα τους και οι αυξομειώσεις των παροχών θα διενεργούνται μετά  από την σύμφωνη γνώμη της Ε.Α.Α. του Υπουργείου Εργασίας!
Τι δεν καταλαβαίνει το ΓΕΝ στην απαντητική επιστολή προς το ΜΤΝ υπογραφόμενη από τον υπαρχηγό ΓΕΝ …δεν καταλαβαίνουμε.


Τα έγγραφα απεστάλησαν από το ΜΤΝ στην ηγεσία του ΓΕΝ, στο ΥΠΕΘΑ και στην ΕΑΑΝ.
Η απάντηση του ΓΕΝ στο πρώτο έγγραφο καθώς και σε προηγούμενα του ΜΤΝ δείχνει να μην έχουν καταλάβει που πάνε τα ταμεία. Είναι δυνατόν;

Το δεύτερο έγγραφο του ΜΤΝ κρούει το καμπανάκι κινδύνου για το άμεσο μέλλον και των Ταμείων  και των καταβληθέντων μερισμάτων.
Θα πρέπει να σταματήσουν οι Αρχηγοί των Επιτελείων να κάνουν τάχα «υψηλή πολιτική» αφήνοντας τα Μετοχικά Ταμεία στο έλεος των κυβερνητικών σχεδιασμών.


Ο κίνδυνος απαξίωσης και διάλυσης των Μετοχικών Ταμείων των Ε.Δ. είναι προ των πυλών.
Μετά θα έχουν να λαμβάνουν λογαριασμό ΑΠΑΝΤΕΣ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ
Διαβάστε ακόμη:


Δικαστική βόμβα για το Μετοχικό Ταμείο Ναυτικού προκαλεί αντιδράσειςΤελικά σε ποιον ανήκουν τα Μετοχικά Ταμεία;

Δεν υπάρχουν σχόλια: