ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.6.14

Οι εκλογές πέρασαν, οι εκβιασμοί επέστρεψαν: «Τρίτο μνημόνιο ή έξοδος από το ευρώ»



Οι ευρωεκλογές πέρασαν και μαζί με αυτές και τα ψέματα για να διασωθεί η μνημονιακή κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου. Οι δηλώσεις Σόιμπλε, με τις οποίες προανήγγειλε ουσιαστικώς το τρίτο μνημόνιο αλλά κι έκανε λόγο για το υπαρκτό ενδεχόμενο εξόδου της χώρας από το ευρώ, διαψεύδουν την εικόνα ανάπτυξης και του «έχουμε αφήσει δύσκολα πίσω μας», την οποία καλλιέργησαν επιμελώς ο πρωθυπουργός με τον αντιπρόεδρό του το αμέσως προηγούμενο χρονικό διάστημα.

«Ενώ η κυβέρνηση προσπαθεί να βρει...
νόθα στηρίγματα για να αποφύγει τις κάλπες και τη λαϊκή ετυμηγορία, οι δηλώσεις ευρωπαίων αξιωματούχων όπως του κ. Σόιμπλε, αλλά και η Έκθεση του ΔΝΤ, προσγειώνουν στη σκληρή μνημονιακή πραγματικότητα. Η κυβέρνηση δεν μπορεί να κρύψει ούτε την πρόσδεσή της σε μια καταστροφική πολιτική που εξοντώνει τον ελληνικό λαό και συνεπάγεται τη λήψη νέων αντικοινωνικών μέτρων, ούτε ότι το δημόσιο χρέος, που αποτελεί το πρόσχημα των μνημονίων, δεν καθίσταται σε καμία περίπτωση βιώσιμο. Επικοινωνιακές και μόνο κινήσεις, όπως ο φημολογούμενος ανασχηματισμός, δεν μπορούν να διορθώσουν την εικόνα κυβερνητικής αποσύνθεσης», αναφέρει χαρακτηριστικώς σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Από την πλευρά του, το υπουργείο Οικονομικών υποστηρίζει πως έχε δοθεί οριστική κι αμετάκλητη απάντηση στο ερώτημα της συμμετοχής της Ελλάδας στην Ευρωζώνη. Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωσή του, η απάντηση έχει περάσει μέσα από τις αιματηρές οικονομίες και θυσίες του ελληνικού λαού. «Οι χρηματοδοτικές ανάγκες της χώρας, όπως είναι γνωστό και έχει δεχθεί και το τελευταίο Eurogroup, είναι καλυμμένες μέχρι τα μέσα του 2015. Για την περίοδο 2015-2016 οι χρηματοδοτικές ανάγκες της χώρας θα εξαρτηθούν σε σημαντικό βαθμό από τα αποτελέσματα της τραπεζικής δοκιμασίας που θα διενεργήσει η ΕΚΤ σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Η Ελλάδα ακολουθεί το δρόμο εκείνων των μεταρρυθμίσεων που είναι σε όφελος του ελληνικού λαού, δηλαδή που αυξάνουν το εθνικό προϊόν, ανοίγουν νέες θέσεις εργασίας και μειώνουν τις τιμές καταναλωτή, διευκολύνοντας έτσι και την πρόσβασή της στις διεθνείς χρηματαγορές χωρίς ανάγκη νέων μνημονίων και μέτρων λιτότητας. Την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ, σε μια έξαρση νέου λαϊκισμού, βλέπει παντού φαντάσματα και αντικοινωνικά μέτρα, εμείς εργαζόμαστε συστηματικά για την ελάφρυνση των βαρών του ελληνικού λαού», καταλήγει η ανακοίνωση του υπουργείου.


Από koutipandoras

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

바카라사이트 As I web-site possessor I believe the content matter here is
rattling fantastic , appreciate it for your
hard work. You should keep it up forever! Best of luck

toto365pro είπε...

토토사이트 Greetings! Very useful advice within this
article! It’s the little changes that make the greatest changes.
Thanks a lot for sharing!

sportstototvcom είπε...

Greetings from Ohio! I’m bored to tears at work so I decided to check out your website on my iphone during lunch break. I love the info you provide here and can’t wait to take a look when I get home. I’m surprised at how fast your blog loaded on my mobile .. I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyhow, great site!| 스포츠중계


betmantotopro είπε...

배트맨토토
Wonderful article! We are linking to this particularly great content on our
website. Keep up the great writing.