ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.6.14

Ραχήλ Μακρή: «Οι ψεύτες και οι κλέφτες τις πρώτες μέρες χαίρονται»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δήλωση της τομεάρχου Ανάπτυξης των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βουλευτού Ν. Κοζάνης κας Ραχήλ Μακρή για την νέα ωμή παρέμβαση Σόϊμπλε


Πριν τις αυτοδιοικητικές και ευρωεκλογές η Κυβέρνηση Σαμαρά κατέθετε ένα μεσοπρόθεσμο παραλήρημα ψεμάτων και φαντασιώσεων για την δημιουργία  φρούδων ελπίδων.
Σε αυτές τις ελπίδες στηρίχθηκε το οικοδόμημα του φόβου για δήθεν αποσταθεροποίηση της Χώρας,  οι απειλές  Βενιζέλου και οι υποτιθέμενες εναλλακτικές των ποταμιών φερτών πολιτικών ιδεολογιών.
Σήμερα οι Γερμανοί γκρεμίζουν την ανάπτυξη του μεσοπρόθεσμου σαν χάρτινο πύργο, για να διασφαλίσουν ότι θα συνεχίσουν να μας πίνουν το αίμα για ένα μη βιώσιμο χρέος, που διογκώθηκε από τόκους και ληστρικά επιτόκια.
Ο κ. Σόϊμπλε αποκαλύπτει τα ψεύδη των  κυβερνώντων αποκαλύπτοντας  ότι: «Το χρέος της Ελλάδας, σύμφωνα με τις προγνώσεις της τρόικας, θα φτάσει το 2022 σε ένα επίπεδο που θα μπορεί να χαρακτηρισθεί βιώσιμο. Γι' αυτό ενδεχομένως η Ελλάδα να χρειαστεί ακόμα μία φορά περιορισμένη βοήθεια. Προϋπόθεση θα ήταν βεβαίως να συνεχίσει να εκπληρώνει τους όρους του ΔΝΤ, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της ΕΚΤ».
Η ανάπτυξη του 3.3% το χρόνο πάει περίπατο και μαζί της εξαφανίζεται το προπέτασμα καπνού για δήθεν έξοδο από το μνημόνιο. Οι υποχρεώσεις μας ενδιαφέρουν τους δανειστές, γιατί δικαιώματα δεν έχουμε, αφού τα έχουν απεμπολήσει μαζί με την εθνική κυριαρχία, οι υπογραφές Σαμαρά και Βενιζέλου, στα μνημόνια.
Την ώρα που η διεθνής κοινότητα κουρεύει μέχρι και 90% τα επονείδιστα χρέη, οι συνεταίροι των Βενιζελοσαμαρικών επεμβαίνουν για άλλα 10 δις από την σάρκα των Ελλήνων πολιτών.
Των πολιτών μιας χώρας που όχι  μόνο δεν θα δουν να αυξάνεται η ιδιωτική κατανάλωση αλλά θα δουν να κόβονται οι συντάξεις από την κατάρρευση ΙΚΑ και ΟΑΕΕ. Κατάρρευση που έρχεται ως αποτέλεσμα της αδυναμίας πληρωμής ακόμα και της ρύθμισης για 288.500 από τις 300.000 περιπτώσεις ασφαλισμένων που χρωστούν εισφορές στα ταμεία και δεν πληρώνουν όχι γατί δεν θέλουν, αλλά  γιατί δεν έχουν.
Γραφείο Τύπου Ραχήλ Μακρή
Βουλής 4,10562 Αθήνα,Τηλ.:210 3706331, Φάξ,:210 3706531
25ης Μαρτίου 36. 50200 Πτολεμαΐδα, Τηλ.:2463020841,Φάξ.: 2463020842

Δεν υπάρχουν σχόλια: