ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.9.09

ΑΛΜΟΥΝΙΑ..... ΕΘΕΣΕ ΣΕ ΟΛΙΚΗ "ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ"...ΤΙΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ


Κατόπιν της συνέντευξης του Γ Παπανδρέου αλλά και τις ομιλίας του που προηγήθηκε στην ΔΕΘ προς τις παραγωγικές τάξεις.... ο Ισπανός Χ.Αλμούνια "έσπευσε" να προσγειώσει τον οραματιστή Παπανδρέου με τις δηλώσεις του...."Όλοι οι πολιτικοί ηγέτες και τα κόμματα στην Ελλάδα γνωρίζουν πλήρως την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας... (...)...Στο τέλος Οκτωβρίου θα πρέπει να λάβουμε γνώση των μέτρων, που υιοθέτησε η Ελλάδα, ώστε να αξιολογήσουμε αν οι δράσεις, που υιοθετήθηκαν για τη διόρθωση των δημοσιονομικών ανισορροπιών και κυρίως για τη μείωση του ελλείμματος ως το τέλος του 2009 στο 3,7% του ΑΕΠ, είναι αποτελεσματικές.......(....).....Θα πρέπει να αποφασίσουμε πριν το τέλος του χρόνου, τόσο στην περίπτωση της Ελλάδας, όσο και στην περίπτωση των άλλων χωρών με υπερβολικά ελλείμματα, αν ελήφθησαν αποτελεσματικές δράσεις. Στη συνέχεια θα αποφασίσουμε πώς θα συνεχιστεί η διαδικασία σύμφωνα με τους κανόνες του συμφώνου σταθερότητας και σε συνδυασμό με το πώς αξιολογούμε τα μέτρα, που υιοθετήθηκαν"
Είναι άξιο λόγου αλλά και σκέψης αξιολογήσεων, οι δηλώσεις Αλμούνια οι οποίες σαφέστατα δίνουν το στίγμα ότι και ο εν δυνάμει Πρωθυπουργός Παπανδρέου θα κληθεί να καταστήσει ένα προϋπολογισμό ο οποίος θα υπαγορευθεί "αναγκαστικά" από την ΕΕ. Ο δρόμος της αύξησης των προσδοκιών των οποίον ακολούθησε ο Γ. Παπανδρέου στην προεκλογική του εκστρατεία , .... "φρενάρεται" από την ΕΕ δια στόματος Αλμούνια.

Εδώ γεννούνται ερωτήματα τα οποία σαφέστατα αναδύονται από τις αντιθέσεις που απορρέουν από την εξαγγελία ενός προγράμματος το οποίο δεν περιέχει τα "μέτρα" που θα προσδοκούσε η ΕΕ προκειμένου ελαχιστοποιηθούν τα ελλείμματα .

Το μόνο που θα μπορούσε ίσως να ειπωθεί γιατί.. η ελπίδα ...πεθαίνει τελευταία..... είναι ότι αν τελικά ο Γ. Παπανδρέου κερδίσει τις εκλογές και αθετήσει τις "ξεκαθαρισμένες" γραμμές του προς τους μισθωτούς συνταξιούχους και γενικά προς τους οικονομικά ασθενείς αλλά και στερήσει το κοινωνικό κράτος λόγο επιβαλλόμενων περικοπών ....τότε τα "ψωμιά του" κατά το κοινώς λεγόμενο ...θα είναι λίγα, δεδομένου ότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι και ο μέσος Έλληνας κοιτά τον βιοπορισμό του, την τσέπη του ,και το μέλλον του ,που εδώ και έξι χρόνια αναμένοντας για άλλη μια φορά τα "υποσχόμενα" διαπίστωσε την καταρράκωση του σε όλους τους τομείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: