ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.9.09

ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΥΠΡΟΥ:Ο νομικός Στέλιος Γρηγορίου, άνοιξε οριστικά το “δρόμο” για τα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια, ώστε ν’ ανοίξει ο «Φάκελος της Κύπρου»…


(κλικ για μεγένθυση)

Ο κ. Στέλιος Γρηγορίου είχε καταθέσει ΑΙΤΗΜΑ στον Υπουργό Δικαιοσύνης, 34 χρόνια από την εισβολή στην Κύπρο (20/07/2008), για ν’ ανοίξει επιτελούς ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.
Ζητούσε από τον υπουργό Δικαιοσύνης την ανάκληση της από 3.5.1976 Υπουργικής Απόφασης (44/7.3.1975), από την κυβέρνηση Κ. Καραμανλή και υπουργό Δικαιοσύνης τον Κ. Στεφανάκη, ώστε να μην μείνουν με ατιμώρητοι οι υπεύθυνοι για το Κυπριακό Ολοκαύτωμα.
Η κυβέρνηση του Κ. Καραμανλή, με την Αρ. Πρωτ: 85146 οικ. ΛΕ/15/9/2008, του υπουργού Δικαιοσύνης Χατζηγάκη, απόρριψε το αίτημα αποκάλυψης της εθνικής προδοσίας και επισήμανε ότι «δεν εκλείπουν οι λόγοι αναστολής των λόγων της ποινικής δίωξης των υπευθύνων για τα εγκλήματα της Κυπριακής τραγωδίας»!
Μετά από την απόφαση της κυβέρνησης Καραμανλή, στις 29 Ιούλη 2009, ο κ. Στέλιος Γρηγορίου κατάθεσε Μήνυση «κατά παντός υπευθύνου, στρατιωτικού και πολιτικού προσώπου, ενεχομένου εις τα γεγονότα της Κυπριακής προδοσίας…».
Μετά την απόφαση του κ. Τέντε, Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, να τεθεί η υπόθεση στο «Αρχείο», ΑΝΟΙΓΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ!
Αυτή η απόφαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, όχι απλώς διευκολύνει, αλλά ελευθερώνει το δρόμο ν’ ανοίξει επιτέλους ο «Φάκελος της προδοσίας».
Ποιος Δικαστής του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου θα λάβει υπόψη του ότι μετά από 35 χρόνια δεν μπορούν να ασκηθούν νόμιμα δημοκρατικά δικαιώματα, για να μην θιγούν τρίτες χώρες (ΗΠΑ, Τουρκία…) ή “προσωπικότητες” (;) όπως ο "εθνάρχης" της δεξιάς;
Συγχαρητήρια στον νομικό Στέλιο Γρηγορίου που δίνει αυτόν το νομικό αγώνα!
sibilla

Δεν υπάρχουν σχόλια: