ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.9.09

ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙΤΕ


Ως Έλλην πολίτης πού καλείται να επιλέξει τον μέλλοντα Πρωθυπουργό του στις 4 του Οκτώβρη του 2009 ,αξιώνει απο τους υποψηφίους να δεσμευτουν οτι θα αγωνισθουν για την καταδίκη της Τουρκίας για τα εγκληματα πολεμου το 1974, να σταματ'ησουν αμέσως οι συνομιλίες με το αθλιο κατοχικο καθεστως στην Κύπρο και να αγωνισθουν για την απομακρυνση των στρατευματων εισβολής και κατοχής με όλα τα μέσα που τους προσφέρει η Διεθνης Κοινοτητα.
Συγκεκριμενα,
-Να δεσμευτούν οτι δεν αποδεχονται σχεδια τύπου Ανναν,
-Να σταματησουν αμέσως οι συνομιλίες που ο "ευέλικτος" Πρόεδρος της Κυπριακης Δημοκρατίας ήδη διαπιστώνει οτι δεν έχουν κανένα σκοπο παρα μονον την πλήρη υποδούλωση της Κυπρου στα στρατευματα εισβολής.
-Να κινήσουν όλες τις διαδικασίες για την καταδίκη της Τουρκίας για την πληθώρα των εγκλημάτων πολέμου των βαρβαρων εισβολέων,
-Να καταγείλουν στη διεθνη κοινοτητα οτι δεν ειναι δυνατον μια τέτοια βάρβαρη χώρα να τολμά να κτυπά την πόρτα της Ευρώπης αν δεν αναγνωρίσει την ευθύνη της στις γενοκτονίες απο το 1915 μέχρι σήμερα.
Παρακαλώ
Τους κ.κ. δημοσιογράφους που ειναι επιφορτισμένοι με την ενημέρωση του Ελληνα πολίτη να ερωτούν στις διάφορες εκπομπές ενημέρωσης [;] των πολιτών, τους υποψηφίους ολων των κομμάτων [και κυρίως τους κατά τεκμήριον υποψήφιους Πρωθυπουργούς]τί θα κανουν γι αυτα τα θεματα ζωης και θανατου του Ελληνισμού.
Καλούμε τους Έλληνες πολίτες να έχουν τα μάτια τους ανοικτά γιατι αν έρθουν και εδω διάφοροι "ευέλικτοι' τότε θα καταστραφεί πλήρως η Πατριδα μας.
Με άλλα λόγια υποψήφιοι [αρχηγοί κομμάτων ή και απλοί βουλευτές]-σε οποιο κόμμα και αν ανήκουν- που ειχαν ή εχουν ταχθει υπέρ του σχεδιου Ανναν ειναι ντροπή να ευρίσκονται στο Ελληνικό Κοινοβούλιο με την ψήφο μας.
Δημητρης Αλευρομάγειρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: