ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.9.09

Κύριοι πολιτικάντηδες, μέσα απ' τις άναρθρες κραυγές σας, πέστε και κάτι για τα ναρκωτικά.!


Κύριοι ...πολτικάντηδες όλων των αποχρώσεων, αφήστε κατά μέρος τα κούφια τα λόγια τα μεγάλα, και πέστε έστω και μια λέξη για την "κατάρα" του αιώνα και την σύγχρονη αυτή ...πληγή του Φαραώ, που ακούει στο όνομα "ναρκωτικά".

Μιας και αποφασίσατε λοιπόν να ..."σώσετε" όλους εμάς τους αφελείς, πέστε και μια κουβέντα - έστω συμπαράστασης - προς τους ασθενείς της "μάστιγας", αλλά και προς τα μέλη των οικογενειών τους.

Στη χώρα μας κύριοι ..."πολιτικάντηδες" και πίσω από τις κλειστές πόρτες 300.000 σπιτιών παίζονται τα μεγαλύτερα οικογενειακά δράματα με την ύπαρξη στο χώρο τους ενός, δύο, ή και περισσοτέρων ακόμη εξαρτημένων μελών. Έχουν να αντιμετωπίσουν όλες τις παραμέτρους, εκείνες που συνθέτουν μια αρχαία τραγωδία, συμπεριλαμβανομένης και της ρατσιστικής και ανεύθυνης αντιμετώπισης απ’ όλους τους υπόλοιπους "νορμάλ" της κοινωνίας μας.

Δηλαδή απ’ όλους εμάς τους…παντογνώστες.

Κι’ όσο για την οικονομική κατάσταση αυτών των οικογενειών, δεν υπάρχει περιγραφή. Εκεί ο πόνος περισσεύει και η χαρά είναι μονίμως απούσα. Απελπισία και απόγνωση.

Ζούμε στο μεγαλύτερο πρεζοκράτος όπου η οικονομία του στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στην παραοικονομία, αλλά και στο ξέπλυμα του αμαρτωλού και βρώμικου από τα ναρκωτικά και όχι μόνο χρήματος, το οποίο δυστυχώς αποτελεί το 1/3 του εθνικού ακαθάριστου προϊόντος.

Αυτά το στοιχεία έχουν δημοσιευθεί σε Αθηναϊκές εφημερίδες ευρείας κυκλοφορίας και κοινωνικής απήχησης και ουδέποτε μέχρι σήμερα διαψεύσθηκαν. Άλλωστε δεν είναι τυχαία και η έκθεση του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας που κάνει λόγο για πρώτη φορά για Ελληνοκολομβιανό καρτέλ διακίνησης κάθε είδους ναρκωτικών και κυρίως κοκαϊνης.

Απίστευτο.!!!

Ζούμε σε κράτος της αρπαχτής, της απάτης, της αναξιοκρατίας της ρεμούλας και της αισχρής εκμετάλλευσης.

Ζούμε σε κράτος όπου ανθούν και ευημερούν οι εργαζόμενοι στις βιομηχανίες του παραχρήματος και που τις διευθύνουν κάποιοι εξωτερικά φινετσάτοι και χωρίς ίχνος ντροπής και φιλότιμου γραβατωμένοι υπερόπτες και νεόπλουτοι γυαλιστεροί ψευτοκουλτουριάρηδες.

Κάποιοι ανώμαλοι και προκλητικοί καραγκιόζηδες από όλους σχεδόν τους χώρους, αυτοαποκαλούμενοι οι ίδιοι και ως διανοούμενοι, εκεί όπου το φύλο του καθενός ποικίλει ανάλογα με την κρατούσα κατάσταση στους κοσμικούς κύκλους της ξεφτίλας.

Αυτοί που ξεπουλάνε κάθε έννοια ηθικής μόνο και μόνο για να προκαλέσουν αρνητικά το δημόσιο αίσθημα και να ασχολούνται όλοι μαζί τους, έστω και κατά τρόπο ανορθόδοξο. Αυτή άλλωστε είναι και η μαζοχιστική ηδονή τους. Η με κάθε τρόπο ακραία και αρνητική πρόκληση της κοινής γνώμης.

Ζούμε σε κράτος φιέστας, όπου κυριαρχεί το μοντέλο της βιτρίνας, της ανήθικης, της πρόστυχης, αλλά και της προκλητικής φιγούρας, με πρωταγωνιστές από τη μία πλευρά τους γονυπετείς και οσφυοκάμπτες δουλοπάροικους με τους ρετιρέ μισθούς, που την μόνη δουλειά που έμαθαν να κάνουν, είναι να υπηρετούν και να υποκλίνονται στα μεγάλα πολιτικά αφεντικά τους, και από την άλλη όλους εκείνους τους "αστραφτερούς" καραγκιόζηδες που κάνουν τα πάντα μόνο και μόνο για λόγους σκοπιμότητας, εντυπώσεων και χωρίς να εξυπηρετούν κανένα απολύτως ουσιαστικό συμφέρον.

Χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

Έτσι για πλάκα. Για να δώσουν προς τα έξω την όσο το δυνατόν καλύτερη μαρτυρία και να κερδίσουν τη συμπάθεια όλων ημών των…αφελών. Και αλήθεια, με τέτοια πειθήνια και παρατρεχάμενα όργανα περιμένουμε όλοι εμείς να γίνει κάτι γύρω από το πρόβλημα της καταπολέμησης των ναρκωτικών; Κύριοι πολιτικάντηδες, αν δεν προσπαθήσετε να επουλώσετε τουλάχιστον τις ανοιχτές και αιμορραγούσες πληγές τις κοινωνίας μας, καλύτερα να πάτε από εκεί που ήρθατε.

gianniotis

Δεν υπάρχουν σχόλια: