ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.9.09

ΓΚΑΦΑ ΟΛΚΗΣ ΤΟΥ Γ.ΚΑΡΑΝΤΖΑΦΕΡΗ ΞΕΣΗΚΩΝΕΙ & ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ (ΒΑΝΑΥΣΑ) ΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ!

diamadidis_nikos.jpg Δεν πίστευαν στα αυτιά και στα μάτια τους στην Νέα Υόρκη οι Έλληνες Ομογενείς όταν με έκπληξη αλλά και αγανάκτηση πληροφορίθηκαν την επίσημη ανακοίνωση του ΛΑ.Ο.Σ αλλά και από τον ίδιο τον Γιώργο Καραντζαφέρη και τον Βουλευτή Άδωνη Γεωργιάδη-υπεύθυνο εκπρόσωπο του κόμματος στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής για θέματα αποδήμου Ελληνισμού- ότι συμπέριελαβαν στο ψηφοδέλτιο επικρατείας τον γνωστό για την δράση...τον βιο...και την δημόσια πολιτεία του -ως πρώην προέδρου της μεγαλύτερης Ομοσπονίδας στον κόσμο εκτός Ελλάδος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης- κ. Νικόλαο Διαμαντίδη! Για τον κ. Διαμαντίδη έχουμε γράψει πολλές φορές , και με δεκάδες συνεχή δημοσιεύματα μας έχουμε αποκαλύψει -με στοιχεία και ντοκουμέντα- την αποφασιστικής σημασίας "θρυλική" συμβολή του στην διάλυση και καταστροφική πορεία του ιστορικού οργανισμού του οποίου "ηγήθηκε" για τέσσερα χρόνια. Εμείς στα όσα έχουμε γράψει και αποκαλύψει εδώ και τρία χρόνια με συνεχή δημοσιεύματα θα προσθέσουμε ένα ενδεικτικό σχόλιο στην πλέον δημοφιλή στήλη της μοναδικής ημερίσιας εφημερίδας τον ΕΘΝΙΚΟ ΚΗΡΥΚΑ της ΝέαςΥόρκης. Είναι χαρακτηριστικό ότι το σχόλιο υπογράφει ο ίδιος ο εκδότης διευθυνητής της εφημερίδας κ.Αντώνης Διαματάρης! Διαβάστε λοιπόν τι γράφει επί λέξη (στο σημερινό φύλλο έκδοσης) ο Αντώνης Διαματάρης για τον κ.Νικόλαο Διαμαντίδη!

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΚΑΣ-ΣΤΗΛΗ ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΑ: ΤΙΤΛΟΣ: Ελλειψη ενημέρωσης ή εμπαιγμός; Θα ήταν για γέλια αν δεν ήταν για κλάματα. Ο λόγος για την είδηση - βόμβα, ότι το ΛΑΟΣ επέλεξε τον κ. Νίκο Διαμαντίδη, πρώην πρόεδρο της Ομοσπονδίας Νέας Υόρκης -που λίγο έλειψε να την οδηγήσει σε διάλυση-, να τον συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του της Επικρατείας, άσχετα αν θα τον βάλει σε εκλόγιμη σειρά η όχι. Κι ενώ η απόφαση του ΛΑΟΣ να συμπεριλάβει ένα ομογενή στα ψηφοδέλτιά του είναι καλοδεχούμενη, η επιλογή του είναι ατυχής. Μας λυπεί το γεγονός ότι αναγκαζόμαστε να σταθούμε αρνητικά απέναντι στην πρώτη υποψηφιότητα ομογενή σε εκλογικό ψηφοδέλτιο της γενέτειρας, άσχετα με το κόμμα που τον προτείνει. Αλλά δυστυχώς δεν έχουμε επιλογή. Και ασφαλώς δεν θα το κάναμε αν ο... τιμώμενος ομογενής διέθετε τα βασικά έστω προσόντα που απαιτούνται για να μπορεί να εκπροσωπεί επαξίως τους Ελλαδίτες και την Ομογένεια στη Βουλή. Εδώ όμως πρόκειται για μια περίπτωση με αρνητική παρουσίαση στο χώρο της Ομογένειας. Πώς λοιπόν να επιβραβευτεί με προαγωγή του στη Βουλή; Μερικοί θα πουν: Μα καλύτεροι είναι οι άλλοι από τον κ. Διαμαντίδη; Αρκετοί ίσως όχι. Αυτή όμως η νοοτροπία πρέπει πια να αλλάξει. Δεν την αντέχει άλλο η χώρα. Και τι να πει κανείς για τις δηλώσεις ηγετικών εκπροσώπων του ΛΑΟΣ όσον αφορά την υποψηφιότητα του κ. Διαμαντίδη; Ο κ. Διαμαντίδης «αποτελεί θρύλο για τις ηγετικές του ικανότητες στη Ελληνική Ομογένεια των ΗΠΑ», δήλωσε ο κ. Αδωνις Γεωργιάδης. Μα και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γιώργος Καρατζαφέρης τον χαρακτήρισε «μια ξεχωριστή προσωπικότητα της Ομογένειας» και ότι «ο κύριος Διαμαντίδης είναι η άριστη επιλογή»... Τι να υποθέσουμε; Οτι δεν γνωρίζουν την πραγματικότητα ή ότι μας εμπαίζουν; Α.Η.Δ.

Το σχόλιο αν και μικρό εύγλωτο αλλά ενδεικτικό...Η αναδημοσίευση αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία ακριβώς διότι οι πάντες -στην Ομογένεια-γνωρίζουν ότι με τον ΕΘΝΙΚΟ ΚΗΡΥΚΑ μας χωρίζουν διαμετρικά αντίθετες κατευθύνσεις ως προς τον τρόπο κάλυψης, προβολής και παρουσιάσης των γεγονότων! ειδικά σε αυτά που αφορούν την Ομογένεια και τα εσωτερικά σε αυτήν δρώμενα. Διότι πεισματικά αρνούνται να κάνουν δημοσιογραφία. Ενημέρωση. Για να τα έχουν καλά με όλους και να παίρνουν καταχωρήσεις... Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους...
Τα γεγονότα όμως όταν είναι αληθινά τα ζούμε και τα βιώνουμε καθημερινά -όσοι ζούμε στην Νέα Υόρκη και γενικά στις ΗΠΑ- οπότε δεν έχουμε λόγο να διαφωνούμε! Το ζήτημα είναι άλλο... Τώρα πια φίλε κ. Αντώνη Διαμαντάρη είναι πια αργά για "δάκρυα" "κραυγές" και σχόλια... Γιατί όταν τα λέγαμε, τα γράφαμε, τα αποκαλύπταμε και τα παρουσιάζαμε εκτενώς και αναλυτικώς η πάγια "γραμμή" της μοναδικής δυτυχώς ημερήσιας εφημερίδας στην Νέα Υόρκη, τον ΕΘΝΙΚΟ ΚΗΡΥΚΑ τον οποίο δευθύνετε και διοικείτε, εσείς κύριοι φίλοι και καλοί συνάδελφοι, όχι μόνο κωφεύατε αλλά απαξιώνατε να ασχοληθείτε με την "υπόθεση Διαμαντίδη" -αλλά και μια σειρά άλλα μείζονα και καυτά προβληματα της ομογένειας -και ειδικά τα όσα επέφερε η καταστροφική παρουσία του κ. Νικόλαου Διαμαντίδη στα κοινά της Ομογένειας. Είναι πια αργά για δάκρυα φίλτατε κ. Αντώνη Διαματάρη με όλο το σεβασμό που έχουμε στα χρόνια την εμπειρία και την δημόσια παρουσία σας στα κοινά της ομογένειας...θα χρειαζόταν ολόκληρο βιβλίο για να απαριθμήσουμε τα κατορθώματα του Νικόλαου Διαμαντίδη...Από που να αρχίσουμε και που να σταματήσουμε;;;
Όσο για εσάς φίλε κ.Γιώργο Καραντζαφέρη ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ;;;
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: