ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.9.10

Διαβάστε για να μαθαίνετε πως εξυφαίνονται οι προδοσίες


Προ ημερών στο ποστ Είναι μεγάλος …ρουφιάνος ο …χοντρός γραψαμε πως ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ γνωστοποίησε σε όλα τα κυπριακά πολιτικά κόμματα το περιεχόμενο του Ενημερωτικού Σημειώματος που του έδωσαν αρμόδια στελέχη του ΓΕΕΘΑ, απ’ όπου προκύπτει ότι επί τρία χρόνια η ελληνική πλευρά αποφεύγει συνειδητά να ενεργοποιήσει τους S-300 που πλήρωσε ο κυπριακός λαός και προβάλλοντας διάφορες ανίσχυρες δικαιολογίες καθυστερεί τη διενέργεια βολής στο Πεδίο Βολής της Κρήτης, και ότι Ο Καρατζαφέρης είπε στους Κύπριους πολιτικούς αρχηγούς ότι το συγκεκριμένο θέμα και η τύχη των S-300 αφορά πρωτίστως την Κύπρο, διότι εκείνη τους πλήρωσε και η τοποθέτησή τους στην Κρήτη επιχειρησιακά εντάσσεται στην υπεράσπιση του Ενιαίου Αμυντικού Δόγματος. Επομένως η ενεργοποίησή τους αποτελεί θέμα ζωτικής σημασίας για τον Ελληνισμό της Μεγαλονήσου.

Τώρα μαθαίνουμε πως Παραχωρούμε τους S-300 στο Ισραήλ! Έτσι εξηγείται και ο "ξαφνικός έρωτας" Ελλάδας - Ισραήλ! δηλαδή η κυβέρνηση δίνει την άδεια στο Ισραήλ να χρησιμοποιήσει τους S-300, που αγοράστηκαν για να πάνε στην Κύπρο και κατέληξαν να σταθμεύουν στην Κρήτη, στο πλαίσιο «άσκησης».

Τώρα συμπληρώνεται το παζλ που αποδεικνύει το προσχεδιασμένο εθνικό έγκλημα τους. Είναι τόσο ελεεινοί προδότες όλοι τους που έστειλαν τον άκρως αργυρώνητο αρχιπροδότη και πράκτορα των εβραίων Καρατζαφέρη στην Κύπρο δήθεν για να πιέσει-συνεννοηθεί, για να γίνει δοκιμαστική βολή των S300,δήθεν από την πίεση των κυπρίων, όχι γιατί ενδιαφέρθηκε ο προδότης για το ενιαίο όπως είπε αμυντικό δόγμα, αλλά γιατί ήταν σε γνώση του ότι είχε προσυμφωνηθεί με τους εβραίους να γίνει άμεσα, και να είναι και οι εβραίοι παρών, για να τσεκάρουν και να γνωρίσουν εκ του σύνεγγυς το ρωσικό πυραυλικό σύστημα. Αυτούς όλους πρέπει να βρεθεί κάποιος να τους καθίσει στο σκαμνί για εσχάτη προδοσία κατά της χώρας. Κατά τα λοιπά τα κολοκάναλα μας έχουν τρελάνει με την…. απαγόρευση του…. καπνίσματος. Φτου σας ρε, ξεφτιλισμένοι.

Ixnos

Δεν υπάρχουν σχόλια: