ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.9.10

Η κατάληξη του σχεδίου του ΟΠΑΠ


«Είμαστε χαρούμενοι που επιτέλους θα ανταγωνιστούμε όλες αυτές τις εταιρείες επί ίσοις όροις». Με αυτή την πλήρης ουσίας φράση, ο διευθύνων σύμβουλος της ΟΠΑΠ ΑΕ Γ. Σπανουδάκης σχολίασε στο πλαίσιο τηλεδιάσκεψης με ξένους και Έλληνες την έναρξη της περιόδου διαβούλευσης για την κατάθεση από την κυβέρνηση του νομοσχεδίου με στόχο τη ρύθμιση της εγχώριας αγοράς τυχερών παιχνιδιών.

Φυσικά και είναι εξαιρετικά χαρούμενος ο ΟΠΑΠ αφού το μονοπώλιο του επεκτείνεται και δεν θα ανταγωνιστεί με κανέναν. Όλο το παιχνίδι με την διαβούλευση για τα τυχερά παιχνίδια έχει γίνει για να αυξήσουν τα έσοδα τους ο ΟΠΑΠ και η αδελφική του INTRALOT. O ίδιος ο ΟΠΑΠ έχει ομολογήσει δια στόματος του Διευθύνοντος Συμβούλου Γ. Σπανουδάκη ότι επί μήνες επεξεργάζεται σχέδια για την επέκταση του οργανισμού στο web και τα φρουτάκια.

Η Merit Securities θεώρει ότι η μικρή απώλεια εσόδων που παρουσίασε ο ΟΠΑΠ φέτος θα αντισταθμιστεί όταν ψηφιστεί ο νόμος που θα του επιτρέπει να επεκτείνει τις δραστηριότητες του. Αυτό που ενδιαφέρει κυρίως τον ΟΠΑΠ είναι το web όπου η επερχόμενη απαγόρευση όλων των άλλων σελίδων στοιχηματισμού θα του χαρίσει μια τεράστια αγορά. Τουλάχιστον έτσι ελπίζει γιατί το κατά ποσό είναι εφικτή αυτή η απαγόρευση μένει να το δούμε.

Το σχέδιο ρύθμισης της αγοράς είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του ΟΠΑΠ και αυτό είναι φυσικό γιατί η διεύθυνση του οργανισμού μαζί με στελέχη της Intralot ήταν και οι βασικοί εμπνευστές τις ιδέας. Με το πρόσχημα της απώλειας φόρων από το παράνομο τζόγο ο ΟΠΑΠ εκτελεί τους ανταγωνιστές του και εγκαθιδρύεται ως μοναδικός παίκτης στην αγορά.

Αυτό που ξεχνάμε πολλές φορές για τον ΟΠΑΠ είναι ότι δεν αποτελεί πια μια δημόσια κοινωφελή εταιρία. Είναι μια ιδιωτική εταιρία στοιχημάτων η οποία απολαμβάνει κρατικά προνόμια όχι μόνο γιατί το κράτος έχει ακόμα ένα ποσοστό στη σύνθεση αλλά λόγω των εξαιρετικών επαφών του οργανισμού με πρόσωπα κλειδιά σε όλες τις κυβερνήσεις. Αυτό θα μπορούσε να συγχωρεθεί ως ένα βαθμό γιατί ο ΟΠΑΠ συνεισφέρει στον ελληνικό αθλητισμό αλλά η κίνηση ματ που πάει να πετύχει τώρα μόνο ωφέλιμη δεν είναι.

Ο ΟΠΑΠ και η Intralot ευελπιστούν όχι μόνο να μονοπωλήσουν το web αλλά και να πλημυρίσουν την αγορά με φρουτάκια τα οποία θα ελέγχουν και θα συντηρούν. Είναι βέβαιο ότι ο ΟΠΑΠ θα είναι ο βασικός διαχειριστής του συστήματος ηλεκτρονικών τυχερών παιχνιδιών γιατί μόνο αυτός έχει την υποδομή για αυτό το έργο. Όπως σε κάθε άλλη περίπτωση που έχει δημιουργηθεί Επιτροπή Εποπτείας ο ρόλος της θα είναι διακοσμητικός.

Γι αυτό το λόγο είναι και τόσο βέβαιοι οι διεθνείς οικονομικοί οίκοι για το λαμπρό μέλλον του οργανισμού και την κερδοφορία του. Με μεθοδικές κινήσεις η προηγούμενη και τωρινή διοίκηση του ΟΠΑΠ προετοίμαζε το έδαφος έως ότου μια αδύναμη πολιτική ηγεσία που έχει αποφασίσει να κάνει τα πάντα για να γεμίσει τα άδεια ταμεία να υποχωρήσει σε όλες τις απαιτήσεις τους. Δεν είναι τυχαίο που η θέση του Διευθυντή του ΟΠΑΠ δεν θεωρείται απλά gold στην αγορά στελεχών αλλά platinum. Άξιος ο platinum μισθός εις βάρος του μέσου Έλληνα εργαζομένου. Ο ΟΠΑΠ θα αυξήσει τα κέρδη του όταν όλοι χάνουν τα στοιχειώδη.

Ν.Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: