ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.9.10

ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΩΔΕΣ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘ ΥΠΟΤΡΟΠΗ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΞΙΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΓΑΠ...ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!


Σήμερα στην ομιλία του στο Εθνικό Συμβούλιο ο Πρωθυπουργός της απάτης απέδειξε πέραν πάσης αμφισβήτησης το πόσο βαθιά διαβρωμένη , ανέντιμη και αμετανόητη πολιτική προσωπικότητα διαθέτει.

Ένας μονόλογος παραλήρημα που μόνο με κρίση κίτρινου πυρετού μπορεί να ταυτιστεί , ο Πρωθυπουργός Γιωργάκης οικτρός για άλλη μια φορά προσπάθησε μπροστά στα "πιστά σκυλιά του" να πείσει τον ελληνικό λαό ότι η ρακενδοποίηση του η οποία είναι αποτέλεσμα της ανόσιας και επάρατης πολιτικής του είναι ΤΟ ΘΕΑΡΕΣΤΟΝ της κατηφορικής πορείας του τόπου και των πολιτών του.

Ξεδιάντροπα και στυγνά αναφέρθηκε στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ μια λέξη που παντελώς την αγνοεί αφού πρώτα αποκλειστικά ο ίδιος την ΕΞΕΥΤΈΛΙΣΕ και την ΑΠΟΔΟΜΗΣΕ μαζί με τον συρφετό του αφού πλέον σήμερα η χώρα και οι πολίτες της κατέστησαν οι "έσχατοι των εσχάτων" και τα πειραματόζωα της νέας τάξης και του παγκόσμιου καθεστώτος αφού ΟΙ ΚΑΤΟΧΙΚΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΆΣΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΆΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.


Είναι να γελά και να κλαίει κανείς ακούγοντας τον αμερικανοτραφή Πρωθυπουργό να αυτοεγκωμιάζεται για τις βραβεύσεις που δέχεται η κυβέρνηση του από τα παγκόσμια και τυραννικά κοράκια των λαών. Να συγχαίρει άκουσον άκουσον τους λιμασμένους συνταξιούχους που συνέβαλαν στην Εθνική οικονομία αφού οι περικοπές των συντάξεων τους σε συνδυασμό με τις αυξήσεις που επιχειρούνται αλλά και με το επικαιροποιημένο μνημόνιο 2 ή 3 ή 4 ποιος μπορεί να ξέρει που θα σταματήσει ο διασυρμός και η εξαθλίωση , ..το μόνο που μπορεί κανείς να προβλέψει για αυτούς είναι ότι η οδός προς τα "κυπαρίσσια" όλο και μικραίνει.

ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΕΔΩ!!!! ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ..............
ΕΙΣ ΑΥΡΙΟΝ ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: