ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.12.10

Οταν ο Παπακωνσταντίνου λέει οχι στην αναδιάρθρωση, τότε αυτή αποτελεί πλέον τον όρο εθνικής επιβίωσης.


L'inferno estivo

Αυτό που παραλείπουν όλοι όμως να πουν, για ποιόν είναι καταστροφικό στην χώρα. Σίγουρα όχι για τους Ελληνες. Για τους κατοίκους αυτής της χώρας, καθε λεπτό που περνάει χωρίς αναδιάρθρωση, είναι κι ένα ακόμη βήμα προς την Κόλαση του Δάντη. Ακόμη κι Αργεντινή θα μοιάζει με το καθαρτήριο μπροστά στον κόσμο που έρχεται. Η Αργεντινή είχε δανειστεί τα μισά από εμάς!
Ο κ.Παπακωνσταντίνου είναι άνθρωπος των αγορών και των τραπεζών, εργάζεται δι αυτούς, λογοδοτεί κάθε μέρα σ΄αυτούς. Δεν έχει δείξει ποτέ το παραμικρό δείγμα ενδιαφέροντος για την πορεία της χώρας.
Προκαλώ όποιον έχει αντίθετη άποψη, να μου βρεί έστω και μια δήλωση του που να μιλάει για τον στόχο που έχει το ΠΑΣΟΚ για την χώρα και το έθνος. Καμία! Ουτέ μια! Οι άνθρωποι δεν είναι αριθμοί, είναι ψυχές, είναι όνειρα, είναι κοινωνία.
Το να σωθεί το Εύρω, η Goldman Schachs, το ΔΝΤ και να σφαχτούν όλοι οι κάτοικοι αυτής της χώρας δεν είναι πολιτική, είναι γενοκτονιά. Για όσους θέλουν να δούν την εικόνα της χώρας το 2021 προτείνω τον ντοκυμαντέρ του Εξάντα “Υπέροχη Μακροοικονομία” εδω.
Τα νεώτερα στοιχεία που έχουμε μέχρι στιγμής είναι:
α. Το δάνειο των 110 δις δεν το παίρνουμε για να μειώσουμε το χρέος. αλλά για να αντικαταστήσουμε τα ομόλογα που χρωστάμε, με ενυπόθηκα δάνεια. Αν δηλώσουμε παύση πληρωμών ή κάνουμε μερική εξαγορα τών χρεών μας (πχ αγοράζουμε πίσω τα χρέη 0,30 για κάθε 1,00 δολάριο) είναι αναγκασμένοι να το δεχτούν, τα ποσά που παίρνουμε κάθε τρίμηνο από την Τροϊκα είναι υποθήκες και αν δεν πληρωθούν μπορούν να κατασχέσουν ο,τιδήποτε στην χώρα.
β. Το χρέος μαζί με την ύφεση, θα οδηγήσουν την χώρα στο τέλος του 2014 να χρωστάει 500 δις ευρω (από 300 δις σήμερα). Είπαν την προηγούμενη εβδομάδα ότι θα επιμηκύνουν την αποπληρωμή μέχρι το 2024, δηλαδή σε 10 χρόνια, δηλαδή 500/10=50δις τον χρόνο! Τα καθαρά έσοδα του κράτους έχουν φτάσει μέχρι και 60δις, το 2014 με τέτοια ύφεση θα είναι ακόμη πιο λίγα, πως θα πληρωθούν αυτά;
γ. Ακόμη κι αν κόψουμε, όλες τις δαπάνες πως θα έρθει ανάπτυξη, όταν οι μισθοί θα είναι 400,00 Ευρώ κι η ανεργία 20%;
Αρα η χρεωκοπία δεν βλάπτει Εμας αλλά το ΔΝΤ!
Οι εκλογές πλέον δεν είναι πολιτική επιλογή, είναι πατριωτικό καθήκον, αλλιώς σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχει πλεον πατρίδα να κυβερνήσει ο επόμενος Πρωθυπουργός. Οσο ο Σαμαράς και τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης δεν ζητούν άμεσα εκλογές, τόσο θα παγιδεύονται στο παιχνίδι του Παπανδρέου. Καλή μας νύχτα. 
olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια: