ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.12.10

Προς τον Κ. Υπουργό Πολιτισμού, για άμεση ενέργεια.

Κύριε Υπουργέ,

Παρακολουθήσαμε για λίγο σήμερα το πρωί  στην εκπομπή ΣΚ τα λεγόμενα του γραφικού πλέον και επί πολλά έτη βολεμένου, του γνωστού κ. Φυντανίδη και δυστυχώς "φρίξαμεεεε"..       
  • Με λίγα λόγια ένας από τους λόγους που η χώρα μας έχει περιέλθει στην παρούσα δυσμενή κατάσταση, είναι γιατί η επαρχία έχει γεμίσει με σπιταρόνες, αυτοκινητάρες, δυο και τρία τρακτέρ, και οι αγρότες,  όταν τους επισκέφτηκε, τρώγανε λαχανικά Βρυξελλών και Τουρκίας, γιατί απαξιούσαν να τα καλλιεργήσουν.

  • Ο Κόσμος έχει τρομάξει ή έχει μουδιάσει ή νοιώθει συνενοχή και για το λόγο αυτό  δεν κινητοποιείται όπως περιμέναμε.
·       Χαρακτήρισε το κράτος ως "Βαρύ" με πολύ άχρηστο προσωπικό!!!

·       Οι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν μεγάλο πρόβλημα και είναι υπερχρεωμένοι γιατί μειώθηκαν δραματικά οι διαφημίσεις που αποτελούσαν το μόνο έσοδο των.

Ο άνθρωπος δεν είναι καλά γιατί δεν καταλαβαίνει ότι τουλάχιστον δεν θα έπρεπε να εκστομίζει τέτοιες κατηγορίες για την επαρχία και  να καταδικάζει ένα ολόκληρο λαό ως συνένοχο του εγκλήματος που συντελέσθηκε στη χώρα μας, γιατί ό ίδιος αποτελεί  βαρίδιο σε ένα κρατικοδίαιτο οργανισμό όπως είναι και η ΕΡΤ!!

Κάποιος θα πρέπει επιτέλους να δράσει σε αυτή τη χώρα και να μας απαλλάξει από τους υπεράριθμους , συμβούλους , συνταξιούχους και λοιπούς άχρηστους υπαλλήλους της ΕΡΤ αλλά και του αμφιβόλου χρησιμότητας τηλεοπτικού σταθμού της Βουλής των Ελλήνων.

Η υλοποίηση των παραπάνω είναι πολύ ποιο εύκολη από την περικοπή των μισθών και των συντάξεων των απλών Ελλήνων πολιτών, γιατί εδώ απλούστατα πρόκειται για αρκετά μικρότερου αριθμού βολεμένων των εκάστοτε κυβερνώντων.
kanena

Δεν υπάρχουν σχόλια: