ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.11.10

Οι μάσκες έπεσαν !!! ΠΡΟΣΟΧΗ: Zήτημα ταυτότητας το πρόβλημα της ονομασίας των Σκοπίων


Ζήτημα ταυτότητας και όχι ονομασίας ο λόγος που τα Σκόπια πεισματικά αρνούνται την επίλυση του προβλήματος με την Ελλάδα. Το λέγαμε καιρό αλλά να που τώρα το ακούμε και δια στόματος Νικολά Γκρουέφσκι, από το βήμα του Σκοπιανού Κοινοβουλίου.
«Το πρόβλημα της ονομασίας στην ουσία είναι ζήτημα ταυτότητας. Η ελληνική πλευρά, σε όλες τις συνομιλίες στο παρελθόν, ποτέ δεν το έκρυψε αυτό. Η κυβέρνηση Καραμανλή είχε το θάρρος να το πει, και αργότερα η νέα κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε ανοιχτά σε αυτό. Πρόκειται για ένα δύσκολο και πικρό για εμάς θέμα, το οποίο δυστυχώς ο νότιος γείτονάς μας όχι μόνο το επεξεργάστηκε στο παρελθόν, αλλά είναι επίκαιρο και στα 20 χρόνια της ανεξαρτησίας μας».
Επίσης, υπεραμύνθηκε των πρωτοβουλιών που έχει καταβάλλει το κόμμα του στο "ζήτημα της γλώσσας" από την περίοδο που ήταν στην αντιπολίτευση, υπενθυμίζοντας ότι ήταν ο μόνος από την πολιτική ηγεσία της χώρας που είχε αντιταχθεί σε παλαιότερη πρόταση του διαμεσολαβητή Νίμιτς, η οποία δεν περιελάμβανε τη χρήση της "μακεδονικής γλώσσας". Ο Γκρουέφσκι τόνισε ότι "μία τέτοια εξέλιξη θα ήταν λάθος και θα αποτελούσε το πρώτο σημάδι ότι κάποιος στη χώρα είναι έτοιμος να αποδεχθεί την απαλοιφή κάποιων τμημάτων της ταυτότητας του μακεδονικού λαού".
Η αντιπολίτευση αντιτάχθηκε σε αυτά τα σχόλια, λέγοντας ότι το ζήτημα περί "μακεδονικής γλώσσας" εμφανίστηκε όταν ανέλαβε ο Γκρουέφσκι τα ηνία της χώρας. Και αυτό δεν είναι τυχαίο καθώς, όπως ίσως κάποιοι ενθυμούνται, ένα πολύ καλό ποσοστό πολιτών, αλλά και ηγετικά στελέχη της γείτονος χώρας, έχουν δηλώσει στο παρελθόν βουλγαρική καταγωγή και συνεπώς βουλγαρική γλώσσα. 
Ο Γκρουέφσκι επανέλαβε ότι η κυβέρνησή του κάνει τα πάντα ώστε να μην  απειλούνται τα ζωτικά συμφέροντα και η "εθνική ταυτότητα" της χώρας. Ολοκλήρωσε με το γνωστό παραμύθι (για να ακούνε και τα αφτιά των παρατηρητών της ΕΕ) ότι η χώρα επικεντρώνεται στην επίλυση του ζητήματος, η οποία "θα συμβάλει στην απεμπλοκή της ενταξιακής πορείας της χώρας σε ΕΕ και ΝΑΤΟ, ενώ παράλληλα, δεν θα επιφέρει ζημιά, η οποία ενδέχεται να έχει μακροχρόνιες συνέπειες".
Εν ολίγοις, αυτό που λέει ο Νικολά Γκρουέφσκι είναι πως θα "υποχωρήσει" στον γεωγραφικό προσδιορισμό, εάν και μόνο εάν του παραχωρήσει η Ελλάδα "μακεδονική ταυτότητα και γλώσσα".
Μήπως τελικά ανταλλάσουμε χρυσάφι με καθρεφτάκια; Διότι όχι απλά έχουμε χάσει το όνομα με τις γελοιότητες της ενδιάμεσης συμφωνίας και του γεωγραφικού προσδιορισμού, δουλεύοντας κατ' ουσίαν υπέρ των Σκοπίων.. τώρα θα βγάλουμε ολότελα τα μάτια μας, εάν η Ελληνική κυβέρνηση κάνει το μοιραίο λάθος να συναινέσει σε "Μακεδονική" ταυτότητα και γλώσσα, δίνοντας υπόσταση στο ψεύδος.
Η Ελλάδα μπορεί να ισοφαρήσει μόνο εάν απαιτήσει και εξασφαλίσει ταυτότητα και γλώσσα Σλαβική, όπως ξεκάθαρα αρμόζει στους γείτονες μας. Ειδάλλως, πάλι κορόιδα θα έχουμε πιαστεί από μια χούφτα ξιπασμένους με σύνδρομο μεγαλομανίας..
Αριστοτέλης Ιατρόπουλος
.macedoniahellenicland

Δεν υπάρχουν σχόλια: