ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.12.10

Η Ηρώ Καριοφύλλη ανακρίνει τους αξιωματούχους της Αστυνομίας!

Κλασικό:"Μαρτύρησε" την επικείμενη (μυστική) έρευνα της Αντιτρομοκρατικής σε γιάφκα στο Πειραιά, μια ώρα πριν την πραγματοποίηση της!!!
"Ο ανώτερος αξιωματικός της Αστυνομίας μου απάντησε για......των τρομοκρατών", έλεγε με υπερηφάνεια Η Ηρω-ική αστυνομική δημοσιογραφίνα του ALPHA στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Ο "σύντροφος"της  στον αγώνα της (παρα) πληροφόρησης Καρτσιώτης , παρουσίαζε  από το στούντιο της εξελίξεις της τελευταίας στιγμής, χωρίς να...
δέχεται αμφισβήτηση, μιας και τις εκμυστηρεύθηκαν σ΄αυτόν ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ της Αστυνομίας , παρακαλώ.
Η απόλυτη ξεφτίλα αυτής αστυνομοδημοσιογραφικής "συνεργασίας"  έφτασε στο αποκορύφωμά της, όταν η Καριοφύλλη προανήγγειλε-μαρτύρησε την επικείμενη (άκρως απόρρητη) έρευνα σε σπίτι-γιάφκα  στο Πειραιά στις 7:18.
Μια ώρα αργότερα όλα τα τηλεοπτικά συνεργεία βρίσκονταν στην οδό Πραξιτέλους, έτοιμα να αναμεταδώσουν ζωντανά το ντου της Αντιτρομοκρατικής.
Δεν φτάνει που οι αστυνομικοί τόσα χρόνια σβήνουν τις κλήσεις των δημοσιογράφων, αυτοί αντί για ευχαριστώ, ρίχνουν σύρμα και μαρτυρούν τις "δουλειές" τους.
Ας πρόσεχαν ... 
adena

Δεν υπάρχουν σχόλια: