ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.3.11

Οι εκσυγχρονιστές του ΠΑΣΟΚ ανησυχούν για το κόμμα, την κυβέρνηση και την εξουσία.... Το "μήνυμα της Καισαριανής".

...." Έχει σπάσει η γέφυρα επικοινωνίας με τα λαϊκά στρώματα και τους εργαζόμενους. **Δεν μπορούμε να υπερασπιστούμε και άλλα νέα σκληρά μέτρα. Πρέπει να δώσουμε μια ανάσα αισιοδοξίας στον κόσμο.Να πούμε πότε θα τελειώσει αυτό το μαρτύριο της παρατεταμένης ανασφάλειας και ποια η είναι η προοπτική για τα επόμενα χρόνια. "
 Αυτά έλεγε(αργότερα έβγαλε και δελτίο τύπου) ο κ. Γιώργος Συκαμιάς, κομματικό στέλεχος(γραμματέας της Τ.Ο Καισαριανής) και χρόνια ΠΑΣΚιτης-πρόεδρος συνδικαλιστής στην ΑΤΕ Ασφαλιστική, το "τσικνοσάββατο" στην ταβέρνα "ΟΣΟΝ ΟΥΠΩ,  ΕΝΩΠΙΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, του πρώην πρόεδρου της βουλής κ. Α.Κ ,  του κομματικού και κοινωνικού του φίλου και πρώην μεγάλου εργατοπατέρα κ. Χ.Π,  της εκσυχρονίστριας υφυπουργού κας Μ.Α και πολλών άλλων εκσυγχρονιστών συνδαιμόνων, προφανώς απευθυνόμενος στη κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό.
 
ΕΡΩΤΗΣΗ.
** Δηλαδή ο συνδικαλιστής πρόεδρος μέχρι τώρα δούλευε ψιλό γαζί τους εργαζόμενους στην ΑΤΕ Ασφαλιστική, όταν εμφανίζονταν αντίθετος με το μνημόνιο και τα σκληρά μέτρα περικοπής των αμοιβών τους και όταν τους πήγαινα σε απεργίες;


Γ.Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: