ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.4.11

Επείγον μυστικό μήνυμα Καντάφι στον Παπανδρέου!!

Το επείγον μυστικό μήνυμα του Μουαμάρ Καντάφι στον Έλληνα πρωθυπουργό μετέφερε αργά το απόγευμα της Κυριακής υφυπουργός Εξωτερικών της Λιβύης Αμπντελατί Ομπεϊντί.
Ποιό είναι αυτό το μυστικό μήνυμα του Καντάφι;
Ο Αμπντουλάτι Ομπεϊντι, ήρθε στην Αθήνα μετά απο αίτημα του Λίβυου πρωθυπουργού προς τον Γιώργο  Παπανδρέου, όπως ανακοινώθηκε απο το γραφείο του Ελληνα πρωθυπουργού και μάλιστα για λόγους ασφαλείας δεν έγινε γνωστός ούτε ο τόπος συνάντησης!
Ο Ομπεϊντί, σύμφωνα με το Reuters, πέρασε από τη Λιβύη στη γειτονική Τυνησία και από εκεί πέταξε για την Αθήνα.
Θυμίζουμε ότι πριν λίγες μέρες, (συγκεκριμένα στις 8 Μαρτίου) ο Καντάφι είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γ. Παπανδρέου, μετά από πρωτοβουλία του Λίβυου ηγέτη.
Τι μπορεί να ζητά όμως ο Καντάφι από την Αθήνα;
Οι πληροφορίες λένε ότι προετοιμάζει το έδαφος για επιεική μεταχείριση από τη διεθνή κοινότητα, αν αποχωρήσει από την ηγεσία της Λιβύης και αναζητά συμμάχους και μάλιστα απευθύνεται στους παλιούς του φίλους.
Οι φήμες λένε μάλιστα, ότι ο Καντάφι ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την εξουσία και να την μεταβιβάσει στον γιο του και γι’ αυτό ακριβώς τον λόγο υπήρξαν πριν λίγες μέρες οι πληροφορίες ότι ο υιός Καντάφι βρίσκεται σε βρετανικό έδαφος, προετοιμάζοντας την κατάσταση.
Οπως ανακοινώθηκε απο το γραφείο του πρωθυπουργού, ο Γιώργος  Παπανδρέου είχε από την Παρασκευή τηλεφωνικές συνομιλίες για τη Λιβύη με τον Βρετανό πρωθυπουργό David Cameron, τον πρωθυπουργό του Κατάρ, σεΐχη Hamad Bin Jassim Bin Jabr Al Thani, καθώς και με τον Λίβυο  πρωθυπουργό, Al-Baghdadi Ali Al-Mahmudi.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο απεσταλμένος του Καντάφι θα επισκεφθεί μετά την Ελλάδα και την Τουρκία, ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου είχε τηλεφωνική επικοινωνία και με τον πρωθυπουργό της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογαν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: