ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.4.11

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ????? ΜΗΠΩΣ Η " ΔΙΑΨΕΥΣΗ"...... ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΙΑ ΒΙΑΣΤΙΚΗ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ"? Διαψεύδουν οι εμπλεκόμενοι το δημοσίευμα του Spiegel για αναδιάρθρωση

Σε αναμονή της εξήγησης από πλευράς του έγκριτου γερμανικού περιοδικού.

Τι συμβαίνει τελικά; Αιφνιδίασαν οι γερμανοί ακόμη μια φορά, αποκαλύπτοντας πρόωρα το «εφτασφράγιστο μυστικό», ή μήπως βρισκόμαστε μπροστά στην δημιουργία του …όγδοου θαύματος της ανθρωπότητας; Ετοιμάζει μήπως ο νέος Φειδίας (Jeffrey), με τους νέους Ικτίνο και Πραξιτέλη (Παπακωνσταντίνου, Στρος Καν) να καταπλήξει τον κόσμο με την κατασκευή ενός …οικονομικού Παρθενώνα;
Ποιους κοροϊδεύουν οι παρατρεχάμενοι τελικά; Τι επιδιώκουν;
Ποιος υγειά σκεπτόμενος νους δεν μπορεί να το καταλάβει πως οι δρόμοι είναι μόνο δύο, δηλαδή, “αναδιάρθρωση” ή “άρνηση αποπληρωμής” επικαλούμενοι Odious Debt;

Το δεύτερο είναι αδύνατον να συμβεί με αυτούς τους ανθρώπους στα ηνία της χώρας, άρα τι απομένει; Και ένας άσχετος στα οικονομικά μπορεί να το καταλάβει: ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ! Ακριβώς όπως αυτή που έχει προβλέψει ο Ρουμπινί, όπως ανακοινώνει τώρα το SPIEGEL και όπως το προβλέπουν δεκάδες άλλοι κορυφαίοι οικονομολόγοι και αναλυτές.
Η παράταση αυτή (της ανακοίνωσης) που επιδιώκουν οι εμπλεκόμενοι, έχει σίγουρα κάποιο σκοπό. Ο σκοπός αυτός αν δεν σχετίζεται με το πολιτικό κόστος που θα έχει μια τέτοια εξέλιξη για το ΠΑΣΟΚ στο εσωτερικό ή με τους πολιτικούς στόχους του Στρος Καν, τότε πρέπει να δούμε το ενδεχόμενο να συνεχίζονται τα παιχνίδια κερδοσκοπίας της Deutsche Bank και της Goldman Sachs. Κάτι δηλαδή σαν το γνωστό game 3+10 short selling ή το τελευταίο με την Εθνική και την Alpha Bank (βλεπε εδώ και εδώ).
Οι παλιοί έλεγαν: «Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται» και εδώ ο χρόνος έχει μόλις περάσει από τότε που άρχισε το πλιάτσικο… Άρα θα πρέπει να έχουμε σύντομα εξελίξεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια: