ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.2.12

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: " ..Η ΗΡΩΙΚΗ Κ.Ο ΠΑΣΟΚ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ..."...ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ. ΝΑΙ! ΕΙΝΑΙ "ΗΡΩΕΣ" ΑΦΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙ ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΔΕΙ ΝΑ ΡΕΕΙ ΤΟ "ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΙΜΑ" ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ

ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ "ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΗ" ΤΩΝ ΒΟΛΕΥΤΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ  "ΗΡΩΕΣ"  ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ

ΝΑΙ! ΕΙΝΑΙ 'ΗΡΩΕΣ' ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ... ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΤΩΝ ΝΑ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΓΕΡΜΑΝΟΥ !!.....ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!

ΝΑΙ!!  ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΕΣ Η ΚΟ ΠΑΣΟΚ ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ , ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΡΓΗ ...ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ !!

ΝΑΙ! ΕΙΝΑΙ 'ΗΡΩΕΣ" ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ "ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ' ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ COHIBA ΠΟΥΡΑ ΤΟΥΣ!

ΝΑΙ !! ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΕΣ ΑΦΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ "ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΙ' ΚΑΙ ΧΑΝΤΑΚΩΝΟΥΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΝΑΙ!! ΕΙΝΑΙ 'ΗΡΩΕΣ" ΑΦΟΥ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ,ΣΤΟ ΨΕΜΑ ,ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ, ΣΤΟΝ ΑΚΡΑΤΟ  ΝΕΟΛΟΓΙΣΜΟ , ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ ΚΩΦΩΣΗ ΜΗ ΑΚΟΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ!!

ΝΑΙ ! ΕΙΝΑΙ "ΗΡΩΕΣ' ...ΑΦΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ....................

ΣΣ: ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΝΑ ΠΑΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ...ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΡΙΤΗΣ ΓΕΝΕΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: