ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.6.12

Θα προχωρήσει στην Εξεταστική για το πως φθάσαμε στο Μνημόνιο, ο Σαμαράς;





Έως πολύ πρόσφατα ο Σαμαράς, επαναλάμβανε την απόφασή του να κάνει μία και μόνη Εξεταστική κι αυτή για το πως φθάσαμε στο Μνημόνιο. Συγκυβερνώντας με το ΠΑΣΟΚ θα μπορέσει να κάνει πράξη την εξαγγελία του η να την ξεχάσουμε κι αυτή, όπως την περίφημη επαναδιαπραγμάτευση;
"Την απόφαση της ΝΔ να προχωρήσει, ως κυβέρνηση, σε μία και μόνη Εξεταστική Επιτροπή των πώς φθάσαμε στο μνημόνιο έκανε γνωστή από τη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.
Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής συγκέντρωσης του κόμματος στη Θεσσαλονίκη επανέλαβε, μεταξύ άλλων, τα περί επανελέγχου του «πόθεν έσχες» όσον μετείχαν σε κυβερνήσεις, από το 1974, καθώς και τη δέσμευση για αποκατάσταση των επιδομάτων στους πολυτέκνους, των χαμηλών συντάξεων..."

kourdistoportocali

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αν κρίνει κανείς από τη φωτογραφία όλοι είναι μία ωραία ατμόσφαιρα ο Σαμαράς ομιλεί με μία ανεπαίσθητη κίνηση της δεξιάς παλάμης ο Μιχελάκης(τον μάθαμε και αυτόν)με τον δεξιό οφθαλμό μισόκλειστο κοιτάζει με απλανές βλέμμα, ένας βλοσυρός έχει σταυρωμένα χέρια δίκην "θα σας δείξω εγώ"ο υιός Ψυχάρης χαμηλοβλέπων τρεις κυρίες σε χρώματα ουρανίου τόξου και κάποιοι άλλοι αδιάφοροι αισθητικά και ουσιαστικά μάλλον