ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.6.12

ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: "ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ... ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ"

Αυτό δήλωσε στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση ο βουλευτής της ΝΔ Άρης Σπηλιωτόπουλος ερωτηθής από τον δημοσιογράφο γιατί οδηγηθήκαμε στις εκλογές . Ο Βουλευτής της ΝΔ απαντώντας σχετικά είπε με περισσή αυθάδεια κατά την άποψη μας ότι οι εκλογές ήταν μια επιλεκτική εκτόνωση της λαϊκής οργής λόγω των δεινών που έχουν συσσωρευτεί στις πλάτες του ελληνικού λαού από την πολιτική των Μνημονίων. Ο κ Σπηλιωτόπουλος συνέχισε λέγοντας ότι σήμερα όλα είναι ξεκάθαρα για τον λαό αφού τα προγράμματα των κομμάτων ήταν γνωστά και προς αξιολόγηση από τους πολίτες κατά την προεκλογική περίοδο και πλέον αφού ο λαός αποφάσισε "δικαιολογίες δεν υπάρχουν" είπε χαρακτηριστικά.!

ΑΥΤΑ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΕ  ΛΑΕ   

ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΜΑΣ ΑΦΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ ΛΑΚΕΔΩΝ ΠΟΥ ΩΣ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: