ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.1.13

Προανακριτική για το πρώτο μνημόνιο θα ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ

 
Πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ για την σύσταση εξεταστικής επιτροπής που θα διερευνήσει τις συνθήκες που οδήγησαν τη χώρα στο μνημόνιο, προανήγγειλε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, κ. Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989. «Σε πολιτικό επίπεδο, αυτό που προέχει είναι να συσταθεί επιτελούς μία εξεταστική επιτροπή για το πώς μπήκαμε στο Μνημόνιο. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει σχετική πρωτοβουλία και ελπίζουμε αυτή τη φορά, ο κ. Σαμαράς που την είχε υποσχεθεί, να μην κάνει σκασιαρχεία από τη Βουλή ούτε να την καταψηφίσει. Ελπίζουμε επίσης η επιτροπή αυτή να συσταθεί με τη συνδρομή όλων των πτερύγων της Βουλής και να δουλέψει ουσιαστικά και όχι για τα μάτια του κόσμου», τόνισε ο κ. Παπαδημούλης.
Καταφέρθηκε δε εναντίον όσων πολιτικών επικρίνουν συγκεκριμένες ενέργειες και αποφάσεις της Δικαιοσύνης. «Είναι απαράδεκτες οι δηλώσεις πολιτικών – Δένδια, Παπανδρέου ή οποιουδήποτε άλλου – που προσπαθούν να πουν στους δικαστές πως πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους και που σχολιάζουν αποφάσεις δικαστηρίων ή ενέργειες δικαστών, αν δεν τους αρέσουν», ανέφερε.
Ο κ. Παπαδημούλης, παράλληλα, πάντως, άφησε αιχμές εναντίον δικαστικών λειτουργών: «Θέλω επίσης να οριοθετηθώ απέναντι σε αντιλήψεις μεμονωμένων δικαστικών που την έχουν δει di Pietro. Ορισμένοι δηλαδή δικαστικοί δεν περιορίζονται στα καθήκοντά τους που τους ορίζει το Σύνταγμα και οι νόμοι, αλλά θεωρούν ότι μπορούν να κάνουν και πράγματα πέρα από όσα τους ορίζουν οι αρμοδιότητές τους. Και η εμπειρία από την επιχείρηση «Καθαρά Χέρια» στην γειτονική μας Ιταλία, όπως εξελίχθηκε, μας διδάσκει ότι στο τέλος ήρθε ο Μπερλουσκόνι», είπε.
Σχετικά με την επίταξη στις αστικές συγκοινωνίες, ο κοινοβουλευτικός εκρπόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε ότι «γίνονται αυταρχικές κινήσεις που υπηρετούν ένα σχέδιο: να φέρουν τους εργαζόμενους στα ΜΜΜ κόντρα στον κόσμο που ταλαιπωρείται για να «δουλέψουν» μετά η πολιτική επιστράτευση και ο κοινωνικός αυτοματισμός. Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα στην Ευρώπη που έχει τέτοιας χουντικής κοπής νομοθετικά εργαλεία για την αντιμετώπιση των κινητοποιήσεων των εργαζομένων»
«Σε άλλες χώρες, όταν απεργούν τα ΜΜΜ, ταλαιπωρείται ο κόσμος, οι πολίτες πιέζουν και τις δύο πλευρές να τα βρούνε με αμοιβαίες υποχωρήσεις, αλλά πουθενά δεν έχουμε φύλλα πολιτικής επιστράτευσης. Αυτό προκαλεί αντιδράσεις, έστω ρητορικές, και μέσα στην κυβέρνηση. Βλέπουμε ωστόσο τον κ. Σαμαρά, διά του κ. Κεδίκογλου, να γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τις ενστάσεις ακόμη και του κυβερνητικού του εταίρου που λέγεται ΔΗΜ.ΑΡ και Φώτης Κουβέλης», πρόσθεσε.
Ο κ. Παπαδημούλης ανέφερε ακόμα ότι «η θεωρία του υποκινητή της απεργίας είναι πάρα πολύ επικίνδυνη. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει τη δύναμη που του αποδίδουν μέσα στα συνδικάτα των μεταφορών. Μακάρι να την είχαμε, αλλά δεν την έχουμε. Ο κόσμος που κινητοποιείται προέρχεται από ένα ευρύ πολιτικό φάσμα. Και επειδή, ειδικά στο Μετρό, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έβαλαν από τις πόρτες και τα παράθυρα τα ρουσφέτια, να ξέρουν ότι αυτά τα χθεσινά τους ρουσφέτια είναι που ριζοσπαστικοποιούνται και βρίσκονται σήμερα απέναντί τους».


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: