ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.1.13

Η Citi προβλέπει αποτυχία Στουρνάρα και εκλογές. Έκθεση-κόλαφος για την ελληνική οικονομία. Βαθύτερη ύφεση και αναταραχές στην Ελλάδα

Η Citi προβλέπει αποτυχία Στουρνάρα και εκλογές
Κόλαφος είναι η νέα έκθεση της Citigroup για την Ελλάδα και το Μνημόνιο καθώς προβλέπει ολοκληρωτική αποτυχία των προβλέψεων και των οικονομικών μοντέλων και πολιτικών που ακολουθούνται. Οι προβλέψεις της τράπεζας θέλου την ύφεση εκτός ελέγχου στο 11,5%(!) το 2014 και συνεπακόλουθει έξοδο της χώρας από το ευρώ. Προβλέπει αναδιάρθρωση χρέους αρκετά αργότερα το 2017 ώστε να οδηγηθεί το Δημόσιο χρέος στο 100% του ΑΕΠ.
Οι προβλέψεις αυτές -αν εκπληρωθούν- θα οδηγήσουν σε ευρείες πολιτικές ανακατατάξεις υπό την πίεση διαρκών και απρόβλεπτων κοινωνικών εκρήξεων. Το πιο λογικό πολιτικό σενάριο αν επιδεινωθεί η ύφεση είναι οι εκλογές στη σκια κοινωνικών αναταραχών.
Για το 2013 η τράπεζα προβλέπει ύφεση αντοίστοιχη με αυτή του 2012 (με την οικονομία να συρρικνώνεται κατά 6,5% φέτος έναντι 6,1% το 2012) και βουτιά 11,5% του ΑΕΠ για το 2014.
Εν συνέχεια ο οίκος εκτιμά αντιστροφή και αναμένει περιορισμό της συρρίκνωσης του ΑΕΠ στο -3,6% το 2015 και αύξηση 1,6% και 2,8% τη διετία 2016-2017.
Η τράπεζα διατηρεί την πρόβλεψη για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, πιθανολογώντας τώρα ότι η εξέλιξη αυτή θα έρθει το 2014. Στο πλαίσιο αυτό, η Citigroup προβλέπει την εκτίναξη της ελληνικής ανεργίας στο 28,8% φέτος και στο 34,8% το 2014, με το χρέος να αυξάνεται στο 408,3% του ΑΕΠ το 2014 (λόγω της επιστροφής στη δραχμή και της υποτίμησης του νομίσματος) ενώ για φέτος εκτιμά ότι το χρέος θα είναι στο 180%.
Σύμφωνα με τους αναλυτές της Citi, παρά το γεγονός ότι το 2012 το δημόσιο έλλειμμα ήταν σε γενικές γραμμές, σύμφωνο με το στόχο, λόγω και του buyback των ομολόγων, η δημοσιονομική κατάσταση της Ελλάδας παραμένει μη βιώσιμη. Με τον προϋπολογισμό του 2013 που προβλέπει μέτρα δημοσιονομικής προσαρμογής στο 5% του ΑΕΠ και άλλο ένα 2,2% του ΑΕΠ το 2014, η Citi εκτιμά ότι το 2013 το ΑΕΠ θα μειωθεί κατά περίπου το ίδιο όπως το 2012, και παρά το haircut. Έτσι θεωρεί ότι μόνο μια μεγάλη διαγραφή από τον επίσημο τομέα των πιστωτών της χώρας θα κάνει το χρέος βιώσιμο. Δεδομένου ότι αυτό δεν θα είναι δυνατό η Ελλάδα αναμένεται να εγκαταλείψει τελικά το ευρώ, πιθανώς το 2014.



sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: