ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.1.13

Η ΕΛΣΤΑΤ και η… «Λίστα Lagarde»




Του Καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου

     Οι κατηγορίες των Οικονομικών εισαγγελέων των πράξεων του κ Ανδρέα Γεωργίου (πρώην) επικεφαλής της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής αποτελούν από χτες κύριο θέμα όχι μόνο στα ελληνικά αλλά και στα Διεθνή ΜΜΕ.
      Ο πυρήνας της διεθνούς ειδησεογραφίας εστιάζεται τόσο στις γνωστές καταγγελίες της πρώην συναδέλφου μου στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας καθηγήτριας κ Ζωής Γεωργαντά όσο και στο πρόσωπο του κ Βενιζέλου που φέρεται να την «απέπεμψε» από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΣΤΑΤ και τελικά στην Επιτροπή της Βουλής της οποίας το πόρισμα ήταν…αθωωτικό για τον κ Γεωργίου και τους βασικούς συνεργάτες του.
     Τα Διεθνή ΜΜΕ εστιάζουν την προσοχή τους στο γεγονός ότι εάν ισχύουν οι κατηγορίες για «μαγείρεμα» των στατιστικών στοιχείων του ελληνικού ελλείμματος για το οικονομικό έτος 2009 τότε το δεύτερο μνημόνιο των 172 δισεκατομμυρίων τίθεται σε… «ερώτηση!»
     Σημαντική είναι η αναφορά των διεθνών ΜΜΕ στο γεγονός ότι οι αρμόδιοι εισαγγελείς που στέλνουν τον κ Γεωργίου (και δύο κορυφαίους συνεργάτες του) ως «κατηγορούμενο» είναι οι ίδιοι που χειρίζονται και το θέμα της, διεθνώς πλέον γνωστής, λίστας Lagarde!..
     Πριν από λίγο, όμως, το θέμα της ΕΛΣΤΑΤ, που εμπλέκει και σημαίνοντα πρόσωπα στην Ευρωπαϊκή Ένωση που έκαναν άμεσα αποδεκτή την εκτίμηση της ΕΛΣΤΑΤ για το ελληνικό έλλειμμα του 2009 και προχώρησε η διαδικασία του δεύτερου Μνημονίου των 172 δισεκατομμυρίων ευρώ πέρασε σε δεύτερη μοίρα.
     Αιτία στάθηκε η ομιλία του Πρωθυπουργού της Αγγλίας κ Cameron που  ανακοίνωσε, ξαφνικά και χωρίς να το περιμένει κανείς, την πρόθεσή του να προχωρήσει σε ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ με θέμα «Ναι ή Όχι στην Ευρώπη» το 2017 εφόσον το Κόμμα του κερδίσει τις εκλογές του 2015…
     Είναι φυσικό η ομιλία του Άγγλου Πρωθυπουργού σήμερα στο Λονδίνο μόλις 48 ώρες πριν την αναμενόμενη ομιλία του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο την ερχόμενη Παρασκευή να δημιουργήσει χείμαρρο εκτιμήσεων, δηλώσεων,  και αντεγκλήσεων.
     «Προσωπικά επιθυμώ την συμμετοχή μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και θα εργαστώ σκληρά για την παραμονή μας» είπε κλείνοντας την ομιλία του ο Άγγλος Πρωθυπουργός…   

Δεν υπάρχουν σχόλια: