ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.11.13

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: «Δεν είμαι καθόλου πρόθυμος να κρατήσω στο Δημόσιο ανθρώπους που δεν τους χρειάζομαι, γιατί μετά θα πρέπει να κόψω συντάξεις και αυτό το θεωρώ ανήθικο»

Είπε το πρωί στον ΣΚΑΙ ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης. Ο πρώτος ενικός που χρησιμοποίησε είναι απολύτως ενδεικτικός της πολιτικής αυτοπεποίθησης που αισθάνεται από τη στιγμή που και τα δύο κόμματα της συμπολίτευσης δείχνουν να περιμένουν από αυτόν την πολιτική τους σωτηρία.


Της Αγγελικής Σπανού

Με ένα παραπολιτικό (στα ΝΕΑ) μάθαμε ότι ο Ευ. Βενιζέλος αναφώνησε «Αδωνι Θεέ πάρε την ΠΑΕ» για να εκφράσει τον ενθουσιασμό του για τον τρόπο με τον οποίο ο υπουργός Υγείας χειρίστηκε τη σύγκρουση με τον ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα των φαρμάκων και αυτό είναι απολύτως ενδεικτικό των προσδοκιών που έχουν επενδυθεί στο εκ μεταγραφής (από τον ΛΑΟΣ) γαλάζιο κυβερνητικό στέλεχος.
Ο Αδωνις Γεωργιάδης έχει πλέον πάρει φόρα και δεν σταματά: «Δεν πρόκειται να αφήσω κάποιον να νομίζει ότι θα εκβιάζει το κράτος», δήλωσε αναφερόμενος στους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ που συνεχίζουν την απεργία τους μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου αντιδρώντας στο μέτρο της διαθεσιμότητας και προειδοποίησε πως «το Υπουργείο Υγείας έχει plan b και δεν θα τους αρέσει».

Αφού διεμήνυσε ότι δεν θέλει να του πάρει ο Τόμσεν τη δόξα για τις απολύσεις, θα τις κάνει μόνος του, αφού διαβεβαίωσε ότι ο ίδιος θα ήταν ικανοποιημένος με σύνταξη 360 ευρώ το μήνα, αφού κατήγγειλε τον ΣΥΡΙΖΑ για σχέσεις με φαμακοβιομηχανίες, ο βουλευτής της Β Αθήνας αισθάνεται αρκετά ισχυρός ώστε να ανακοινώνει ότι θα απολύσει για να μην κόψει συντάξεις, μιλώντας εξ ονόματος ολόκληρης της κυβέρνησης και φυσικά του πρωθυπουργού.
Εδώ και καιρό ο Αδωνις Γεωργιάδης θεωρούταν από το Μέγαρο Μαξίμου και τη Χαριλάου Τρικούπη ως δυνατός παίκτης στο παιχνίδι της πολιτικής επικοινωνίας. Οι ατελείωτες και ασυγκράτητες τηλεοπτικές εμφανίσεις του, οι επεισοδιακοί καβγάδες του με τον ΣΥΡΙΖΑ και τα συνεχή "τιτιβίσματά" του εφόλης της ύλης τον έχουν κάνει εξαιρετικά δημοφιλή στο περιβάλλον όχι μόνο του πρωθυπουργού αλλά και του αντιπροέδρου της κυβέρνησης. Οι ατάκες του αναπαράγονται διαρκώς ως παράδειγμα εξυπνάδας και θάρρους ακόμη και όταν πρόκειται για το "πιστοποιητικό" που θα έδινε στη Ζωή Κωνσταντοπούλου για να βεβαιώσει ότι χρειάζεται ψυχική υποστήριξη.
Η καταψήφιση της τροπολογίας για τα φάρμακα μόνο από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και την Θ.Τζάκρηθεωρείται από την κυβέρνηση ως μεγάλη πολιτική νίκη και τα πρώτα πραγματικά καλά νέα μετά από καιρό. Θεωρούν ότι για πρώτη φορά κατάφεραν να ρίξουν σκιές διαπλοκής πάνω στην αξιωματική αντιπολίτευση, ότι τους απομόνωσαν από όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης και κατάφεραν να τους εμφανίσουν ως υποστηρικτές των συμφερόντων της φαρμακοβιομηχανίας σε βάρος των συμφερόντων του ελληνικού λαού. Και την επιτυχία αυτή πιστώνουν στον Αδωνι, ο οποίος στο εξής, όπως όλα δείχνουν, θα έχει αναβαθμισμένο ρόλο, ειδικά όταν πρόκειται για την προσπάθεια αποδόμησης της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Αλλωστε, ο υπουργός Υγείας είναι εξαιρετικά δημοφιλής και στην Τρόικα, λόγω του ζήλου που δείχνει για την εφαρμογή των μνημονιακών δεσμεύσεων και κυρίως για τη διάθεσή του να υπερασπιστεί και ιδεολογικά τα μνημόνια, όχι απλώς να τα εμφανίζει ως αναγκαίο κακό. Και ως προς αυτό ο Αδωνις Γεωργιάδης είναι ο Νο1 υπουργός της κυβέρνησης, αφήνοντας κατά πολύ πίσω ακόμη και τον Γιάννη Στουρνάρα, που έχει περιγράψει το μνημόνιο ως το μοναδικό σοβαρό κείμενο για την οικονομία που υπάρχει στη χώρα. Η φήμη του "doer", άλλωστε, τον ακολουθεί από τη στιγμή που έγινε υπουργός Ναυτιλίας επί πρωθυπουργίας Παπαδήμου και είναι γνωστό ότι έπιναν νερό στο όνομά του εφοπλιστές και ναυτιλιακές εταιρείες.
Ο ίδιος έχει ανεξάντλητη ενέργεια, εργάζεται ατελείωτες ώρες και στο μεταξύ κάνει εμφανίσεις στα ΜΜΕ και τουιτάρει ασταμάτητα. Βουλευτές όλων των κομμάτων έχουν να λένει πόσο εξυπηρετικός είναι και πόση σημασία τους δίνει, υποστηρίζοντας ότι δίνει λύσεις επί τόπου στα θέματα που του παρουσιάζουν ζητώντας την παρέμβαση του υπουργείου. Τον σηκώνει και το κλίμα, αν δει κανείς ότι βουλευτές της ΝΔ δεν θέλουν να γίνει η προσαρμογή της χώρας μας στο ευρωπαϊκό δίκαιο και να επιτραπεί το σύμφωνο συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια.
Ολο και πιο δεξιά, όλο και πιο τσιριχτά -είναι οπωσδήποτε η εποχή του Αδωνι. 

/tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: