ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.11.13

Οι Γερμάνοι ξαναμετρούν την τρύπα μας


Γράφει η Μιχαλού 
Και όπως όλοι πια καλά γνωρίζουμε η Κυβέρνηση έχει ξεκινήσει το παλιό γνωστό τροπάρι της…έχει βάλει τα στήθια της μπροστά δηλαδή και διαπραγματεύεται σκληρά με την τρόικα!!!
Βέβαια οι διαφωνίες και συζητήσεις που καταχρηστικά αποκαλούνται διαπραγματεύσεις αφορούν στον τρόπο και την ταχύτητα εφαρμογής των απαιτήσεων  κάθε φορά που οι αρμοστές της Ελλάδας κρίνουν ότι δεν γίνονται όπως αυτοί ορίζουν  και όχι στην αποφυγή της προγραμματισμένης για μας λαιμητόμου. 
Η οποία αυτή τη φορά έχει έξτρα δωράκι αφού αξιωματούχοι της Κομισιόν και του Euroworking Group, ζήτησαν από την ελληνική κυβέρνηση να προγραμματίσει τώρα την έκδοση εντόκων γραμματίων για την αποπληρωμή των ομολόγων που λήγουν στις 11 Ιανουαρίου ύψους 1,8 δισ. και να αφήσει τις μαλακίες  που ξέρει!!!
Ο λόγος είναι ότι δεν συναινούν σε καμία περίπτωση στην κυβερνητική προσπάθεια για επιμερισμό της διαπραγμάτευσης στα προαπαιτούμενα για τη δόση του 1 δισ. και στα δημοσιονομικά του 2014 αλλά επιμένουν σε λύση-πακέτο για διαθρωτικά μέτρα και χρέος.
Μάλιστα από τις Βρυξέλες διαρρέουν  ότι τα ταμειακά διαθέσιμα της Ελλάδας δεν επαρκούν ούτε για τον Ιανουάριο, ενώ παράγοντες του ΥΠΟΙΚ διέρρεαν μέχρι και πριν από λίγες εβδομάδες ότι επαρκούν μέχρι τον Φεβρουάριο.
Η απόσταση που χωρίζει Αθήνα και τρόικα για το δημοσιονομικό κενό του 2014 βρίσκεται στο 1,2 δισ. ευρώ, καθώς από την «τρύπα» ύψους 1,86 δισ. που εντοπίζουν στον προϋπολογισμό οι ελεγκτές μας, η Αθήνα έχει προτείνει διορθωτικά μέτρα διαρθρωτικού χαρακτήρα ύψους 1,2 δισ., εκ των οποίων έχουν γίνει αποδεκτά μέχρι στιγμής περί τα 600 εκατ. Ακόμη όμως και αν καλυφθεί αυτή η απόσταση, εκκρεμεί ο προσδιορισμός των μέτρων που προβλέπει το Μνημόνιο για το 2015.
το Ποντίκι

Δεν υπάρχουν σχόλια: