ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.11.13

Αβέβαιη η δόση, μετέωρη η κυβέρνηση

Αβέβαιη η δόση, μετέωρη η κυβέρνηση
Στον αέρα κινδυνεύουν να τιναχθούν οι σχεδιασμοί της κυβέρνησης και του οικονομικού επιτελείου ενώ εν αμφιβόλω τίθενται πλέον οι στόχοι για το ΑΕΠ και την πορεία της οικονομίας το επόμενο έτος. ΕΕ και ΔΝΤ ανακοίνωσαν ότι η επίσκεψη της τρόικας στην Αθήνα ματαιώνεται μέχρι νεοτέρας καθώς δεν υπάρχει πρόοδος στην υλοποίηση των δεσμεύσεων της κυβέρνησης. Τις επιπλοκές είχε επισημάνει από το νωρίς το πρωί το Sofokleousin.gr ενώ παράλληλα αξιωματούχοι της Κομισιόν είχαν κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου στην κυβέρνηση.
Η εκταμίευση ακόμα και της δόσης του  ενός δισ. θεωρείται πλέον εξαιρετικά δύσκολη, υπό τις παρούσες συνθήκες, εξέλιξη που οδηγεί την Αθήνα στην άμεση έκδοση εντόκων γραμματίων τα οποία όμως έχουν ιδιαίτερα υψηλό κόστος, ενώ τα spreads διευρύνονται καθώς οι αγορές ανησυχούν για τις εξελίξεις.
Το Reuters αναφέρει ότι ερωτηθείς εάν η ακύρωση της επίσκεψης σημαίνει ότι μπορεί να μην είναι δυνατή η έγκριση της επόμενης δόσης στην Ελλάδα, ένας αξιωματούχος απάντησε μέσω e-mail: «σωστά».
Εκπρόσωπος της Κομισιόν δήλωσε ότι οι συζητήσεις με την Αθήνα θα συνεχιστούν. «Δεν έχουμε λάβει ακόμη μια απόφαση για το πότε ακριβώς θα επιστρέψει η αποστολή», τόνισε.
Ο υπουργός Οικονομικών σε συνέντευξή του στις αρχές της εβδομάδας στην "Ανατροπή" στο Mega είχε προαναγγείλει την κάθοδο των δανειστών στην Αθήνα στις 2/12. Σχετική ενημέρωση είχε γίνει και σε εκπροσώπους των κομμάτων οι οποίοι αναφέρουν μάλιστα ότι η αποστολή θα έμενε στην Αθήνα για μια εβδομάδα.
 Οι εξελίξεις εκθέτουν για πολλοστή φορά ανεπανόρθωτα τον Γιάννη Στουρνάρα ο οποίος επιμένει στη διασπορά φημών και επενδύει στην καλλιέργεια εντυπώσεων χωρίς αντίκρυσμα.
Οι εξελίξεις επιβεβαιώνουν ότι η κυβέρνηση βρίσκεται στα πρόθυρα της απομόνωσης στην Ευρωζώνη και σκιαγραφούν το βαρύ κλίμα που έχει δημιουργηθεί απέναντι στην Ελλάδα.
Το Bloomberg αναφέρει ότι σύμφωνα με την Κομισιόν, δεν έχει ληφθεί ακομη απόφαση για το πότε θα επιστρέψει η τρόικα στην Αθήνα, δεν έχει ληφθεί ακόμη.
«Δεν έχουμε ακόμη λάβει απόφαση για το πότε ακριβώς θα επιστρέψει η αποστολή», αναφέρει ο εκπρόσωπος του Επιτρόπου Olli Rehn, Simon O’ Connor μέσω e-mail. «Ασφαλώς, θα ανακοινώσουμε (την ημερομηνία) μόλις την έχουμε. Στο μεταξύ, οι συζητήσεις συνεχίζονται».
Χθες βράδυ πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη μεταξύ του ΥΠΟΙΚ Γιάννη Στουρνάρα, του Επιτρόπου Όλι Ρεν, της Κριστίν Λαγκάρντ αλλά και των επικεφαλής της τρόικας.
Η ανακοίνωση Στουρνάρα
"Σε σχέση με όσα αναφέρει το πρακτορείο Reuters από το Υπουργείο Οικονομικών ανακοινώνεται ότι η κυβέρνηση είναι σε επαφή με την τρόικα για να βρεθεί η πιο πρόσφορη ημερομηνία επιστροφής της, προκειμένου ως το τέλος του έτους να έχουν ολοκληρωθεί τόσο οι προαπαιτούμενες δράσεις, όσο και η τρέχουσα επισκόπηση (review) του προγράμματος". 



sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: