ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.9.08

"ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ" ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΖΟΝΤΑ


Πολύς λόγος γίνεται για τον επικείμενο "ανασχηματισμό" της κυβέρνησης Καραμανλή που είναι κατά τις "εισηγήσεις" επιφανών στελεχών του κυβερνώντος κόμματος το "σωτήριο μέσον" για μια διορθωτική αλλαγή με σκοπό την αναστρεψημότητα των δημοσκοπήσεων
Δημοσκόπηση ....... ο κατ επέκταση "συναγερμός"!!!... το "σήμα"!!!.....η διαπίστωση....
"χάνουμε"....!!!!...το αποτέλεσμα..."πάμε σπίτι μας"!!!....
στην ουσία...."ο κίνδυνος απώλεσης μιάς θετικής υστεροφημίας" για την πολύ ειπωθήσα Νέα Διακυβέρνηση ,την επανίδρυση του κράτους , και την εξυγίανση του τόπου από την διαπλοκή και την διαφθορά.
Το "ανακάτεμα της τράπουλας" είναι το ζητούμενο για όλους εμάς;;;
Η εκλογική μας συνείδηση επηρεάζεται από το ανακάτεμα του dealer;;; ....όταν κοινή διαπίστωση είναι ότι το παιχνίδι είναι στημένο;;; ... και προς όφελος ημετέρων και ανομολόγητων επιδιώξεων και σκοπών, αφού το αδιέξοδο της πολιτικής της κυβέρνησης είναι πλέον ορατό δια γυμνού οφθαλμού;;; .....μη μπορώντας να δώσει λύση στην καθημερινότητα των πολιτών;
Τι μπορεί να αλλάξει ένας ανασχηματισμός στην παρούσα φάση;; .....εκεί που έχει περιέλθει η Νέα Διακυβέρνηση...... η οποία επαγγέλθηκε την συλλογική ηθική και την έκανε λάβαρο για να κυβερνήσει αυτόν τον τόπο;;; και τώρα έπεσε στο ίδιο της το "δόκανο" που τόσο περίτεχνα είχε στήσει;;
Η επίκληση της ηθικολογίας πλέον δεν αποτελεί το "εναρκτήριο λάκτισμα" προσδοκώμενων ανατροπών για τους κυβερνώντες . Τα "νέα" τραπουλόχαρτα θα μοιραστούν στο ίδια τσόχα του ίδιου τραπεζιού.
Η ουσία του ανασχηματισμού είναι η διατήρηση της εξουσίας και όχι η αλλαγή πολιτικής.
Ο "ΔΡΟΜΟΣ" ΣΤΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ "ΝΕΑ" ΥΛΙΚΑ........ΤΟ ΑΝΑΧΩΜΑ ΔΕΝ ΥΠΕΡΠΗΔΕΙΤΑΙ
Ο
ΕΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: