ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.9.08

Ο Γ. Παπανδρέου συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ιταλικής Δημοκρατίας Giorgio Napolitano

Χθες, ο Γ. Παπανδρέου συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ιταλικής Δημοκρατίας Giorgio Napolitano, στοι ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία
Η συνάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ με τον κομμουνιστή ηγέτη και σήμερα πρόεδρο της Δημοκρατίας, έγινε σε κλίμα συντροφικής κατανόησης και αλληλεγγύης.
Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Παπανδρέου ευχαρίστησε τον Giorgio Napolitano για τον επαναπατρισμό ενός "μαρμάρου" του Παρθενώνα και συζήτησαν για τον Ανδρέα Παπανδρέου και την αλληλεγγύη της ιταλικής αριστεράς στο αντιδικτατορικό κίνημα.

Άσχετο;
Δεν μπορούμε - για μια ακόμη φορά - να κατανοήσουμε το λόγο που ακόμη δεν υπάρχει μία, έστω λιτή, ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του ΠΑΣΟΚ, αλλά ούτε σ' αυτή του Γ. Παπανδρέου.
Θα ήταν “άστοχο” να διερωτηθούμε, ότι πιθανόν να «ενοχλεί» τους αρμόδιους γι’ αυτό «υπαλλήλους» το ότι η συζήτηση περιστράφηκε στον μεγαλειώδη αγώνα του ΠΑΚ και του αρχηγού του Ανδρέα Παπανδρέου;
Θα είναι “άστοχο” να διερωτηθούμε, ότι πιθανόν όλα τα παραπάνω ενοχλούν αυτούς που σήμερα είναι ΠΑΣΟΚ;
Πόσο χρόνο θα έχανε το ΠΑΣΟΚ να ενημερώσει για τη συνάντηση; Ήδη, ενημέρωσε αυτές τις δύο ημέρες για δηλώσεις Ρόβλια, Παπακωνστεντίνου, Κατσέλη, Ραγκούση…
Λίγο σεβασμό κύριοι…
Με κάθε σεβασμό…

Δεν υπάρχουν σχόλια: