ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.9.08

ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ;;;;;



ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Σσσσ…. και .το Τ.Ε.Ε. τα λαμόγια κάνουν τις δουλειές τους και πολιτικοί κάνουν περιουσίες


Η εκμετάλλευση των ακινήτων καλά κρατεί.

Κάποιος θα πρέπει να ψάξει την ακίνητη περιουσία της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής στη Θεσσαλονίκη.

Πως παραχωρείται και σε ποιους ? , με τι συμβάσεις και πως γίνεται η υπερεκμετάλλευση με συντελεστές δόμησης και ποσοστά κάλυψης πολλαπλάσια από τις νόμιμες χρήσεις που στο τέλος έγιναν ή θα προορίζονται να γίνουν τα ακίνητα ?

Μεγάλο το κόλπο. Οι συμμετέχοντες κατασκευαστές δεν είναι και πάλι αμιγώς κατασκευαστικές εταιρείες μηχανικών , τις οποίες με συστηματικό τρόπο με τα νέα μέτρα εξοντώνουν και το Τ.Ε.Ε. κοιμάται.

Όπως εξόντωσαν και πήραν από τα χέρια τους και τις εταιρείες των δημοσίων έργων , με τα κόλπα των μαθηματικών τύπων κ.λ.π.

Οι εταιρείες ανήκουν σε επιχειρηματίες που από άλλα μετερίζια έφαγαν επιδοτήσεις , θαλασσοδάνεια…..και έκλεισαν τις εταιρείες τους και τώρα έγιναν εργολάβοι…..

Η επιδρομή στη ακίνητη περιουσία του ελληνικού λαού ξεκίνησε με το σφάξιμο της οικοδομικής δραστηριότητας που μηδένιση την ικανότητα απόκτησης ακίνητης περιουσίας , συνεχίζεται με τους αβάσταχτους φόρους κατοχής ακινήτων, με κύριο στόχο οι πολίτες να αδυνατούν να αποκτήσουν και να διατηρήσουν ακίνητα και οι μεγαλομεσιτάδες να τα περιμένουν για φάγωμα του λαού και δικό τους πλουτισμό

Δεν υπάρχουν σχόλια: