ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.12.09

ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΟ - ΒΟΜΒΑ Ο Ι. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΖΗΤΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ «Επεσα σε ομπρέλα προστασίας Ζαγοριανού»

Εγγραφο - βόμβα του αρχαιότερου αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου Ι. Παπανικολάου με πρωτοφανείς καταγγελίες για αδίστακτο μηχανισμό προστασίας του διωκόμενου πρώην ανακριτή της Ζίμενς Ν. Ζαγοριανού ανοίγει τον ασκό του Αιόλου.

Ν. Ζαγοριανός  Ι. Παπανικολάου Ν. Ζαγοριανός Ι. Παπανικολάου Λίγες ημέρες μετά την παραγγελία για άσκηση ποινικής δίωξης μόνον κατά του Ν. Ζαγοριανού, ο κ. Παπανικολάου με βαρυσήμαντη παρέμβασή του ζητεί από τη Δικαιοσύνη να αποκαλύψει ποιοι παρείχαν ομπρέλα προστασίας στον πρώην ανακριτή και στο έργο του, ενώ αναφερόμενος στη Ζίμενς κάνει λόγο για υπόθεση που όζει διαφθορά, αδιαφάνεια και ανομία σε βάρος του δημόσιου συμφέροντος.

«Κατά τη διάρκεια της άσκησης των καθηκόντων μου», αναφέρει επί λέξει στο 11σέλιδο έγγραφό του προς τον πρόεδρο του Αρείου Πάγου Γ. Καλαμίδα που το κοινοποιεί στον υπουργό Δικαιοσύνης με ημερομηνία 15-12-2009, «ως προϊσταμένου της επιθεώρησης των δικαστηρίων της χώρας και ειδικότερα κατά τον πειθαρχικό έλεγχο του ανακριτή Ν. Ζαγοριανού, προσέκρουσα σε σκληρό και αδίστακτο πολυπρόσωπο μηχανισμό προστασίας του ελεγχόμενου και του ανακριτικού του έργου στην υπόθεση Ζίμενς, τον οποίο, ως προς τα πρόσωπα και τους λόγους της προστασίας αυτής, είναι απαραίτητο να αποκαλύψουν τα αρμόδια δικαστικά όργανα, αφού εύλογα μου δημιουργήθηκε η πεποίθηση ότι η όλη υπόθεση όζει αποπνέουσα οσμές διαφθοράς, αδιαφάνειας και ανομίας σε βάρος του δημόσιου συμφέροντος».

Θυμίζουμε ότι ο κ. Παπανικολάου στο πειθαρχικό του πόρισμα διαπιστώνει πέραν των ευθυνών του κ. Ζαγοριανού και ευθύνες σε βάρος συμμέτοχων, ηθικών αυτουργών ή συνεργών του πρώην ανακριτή, που κάλυψαν τις ενέργειές του, όπως ο πρώην εισαγγελέας του Α.Π. Γ. Σανιδάς και ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ι. Σακελάκος. Και οι δύο έχουν καταθέσει υπέρ του κ. Ζαγοριανού.

Ο κ. Παπανικολάου καταφέρεται με βαρείς χαρακτηρισμούς και κατά του προέδρου του Αρείου Πάγου Γ. Καλαμίδα, διότι μέχρι σήμερα δεν του κοινοποίησε την αίτηση εξαίρεσης που είχε καταθέσει εναντίον του ο κ. Ζαγοριανός προκειμένου να ασκήσει τα δικαιώματά του. Να ζητήσει, δηλαδή, τον πειθαρχικό έλεγχο του πρώην ανακριτή για τυχόν αμετροεπείς ή υβριστικές εκφράσεις που «σφόδρα πιθανολογώ ότι έχει περιλάβει στην εναντίον μου αίτηση εξαίρεσης».

«Τα δικαιώματά μου αυτά δεν στερήθηκα ούτε επί χούντας», τονίζει , ενώ καταγγέλλει ότι η αίτηση εξαίρεσης δεν δικάστηκε από τον φυσικό της δικαστή, το Τριμελές Συμβούλιο Επιθεώρησης, αλλά από συμβούλιο, ζητώντας να του χορηγηθούν τα σχετικά έγγραφα.

Προστάτες

Κατηγορεί τον κ. Ζαγοριανό ότι διοχέτευσε στον Τύπο την αίτηση που υπέβαλε για την εξαίρεσή του «κατόπιν ίσως προτροπής των προστατών του, προκειμένου να με μειώσει αλλά και να με παρακωλύσει εκφοβιστικά, δίκην ψυχολογικού πολέμου», πράξη που συνιστά βαρύτατο πειθαρχικό παράπτωμα. Αναφέρει ακόμη ότι ο κ. Ζαγοριανός στις έγγραφες εξηγήσεις του, ως ελεγχόμενος, ενσωμάτωσε ανυπόγραφο δημοσίευμα το οποίο και υιοθετούσε, σύμφωνα με το οποίο ο κ. Παπανικολάου ενήργησε από εμπάθεια διότι δεν επιλέχθηκε ως πρόεδρος ή εισαγγελέας Α.Π. «Ετσι, ο κ. Ζαγοριανός αναγορεύει εαυτόν προστατευόμενο, ως ανακριτή στην υπόθεση Ζίμενς, από πρόσωπα προσκείμενα στο τότε κυβερνών κόμμα και διατείνεται ότι οι πρόσφατες επιλογές στην ηγεσία της Δικαιοσύνης έγιναν με κυρίαρχο κριτήριο τις εγγυήσεις παροχής προστασίας στον ανακριτή, με συνέπεια εγώ, που κρίθηκα ότι δεν τις παρέχω, δεν επιλέχθηκα».

Τέλος, αναφέρεται στην προσπάθεια του εισαγγελέα του Α.Π. Ι. Τέντε να του αφαιρέσει τον πειθαρχικό φάκελο κατά του Ν. Ζαγοριανού και στην άρνηση του ίδιου να ενδώσει στην τελεσιγραφική εντολή. *

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΞΙΟΤΙΜΕ, ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΔΕΝ ΝΙΚΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΗ ΝΥΦΗ, ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ,ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΧΩΡΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ, ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΛΥΜΑΊΝΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ , ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ , Ο ΛΑΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ , ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΒΓΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΑ, ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ. ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΣΑ ΤΣΑΚ ΟΣΕ, ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ-ΣΥΝΤ/ΧΟΣ