ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.12.09

ΕοΡΤαστική ατμόσφαιρα...


@@ Θέμα της ημέρας είναι οι παχυλές (έως «υπέρβαρες») αμοιβές στην κρατική τηλεόραση μετά την σχετική ανάρτηση του μπλογκ Fimotro.

@@ Προφανώς τα ποσά που αναφέρονται είναι μικτά και έτσι όπως έχει παρουσιαστεί το θέμα είναι μισθοί ανά κεφάλι και όχι για ολόκληρη την παραγωγή εκπομπών.

@@ Όπως και να έχει τα χρήματα φαίνονται εξωπραγματικά την στιγμή που το κράτος κλαίγεται και για τρύπες στο δημόσιο και ανακοινώνει φοροεισπρακτικά μέτρα που θυμίζουν αφαίμαξη…

@@ Οι δημοσιογράφοι και γενικότερα όσοι τα παντελονιάζουν πολύ καλά κάνουν και τα παίρνουν. Δεν είναι κορόιδα. Το κορόιδο είναι η κυβέρνηση. Sorry, λάθος. Δεν είναι η κυβέρνηση αλλά ο λαός το κορόιδο που πληρώνει κάθε μήνα μέσω της ΔΕΗ κρατικά κανάλια που δεν βλέπει κανείς.

@@ Ειδικά κάποιες περιπτώσεις φέρνουν πολύ γέλιο (για να μην πούμε οργή). Πάμε να τις δούμε για να χαχανίζουμε με τα χάλια μας.

@@ Λυριτζής και Οικονόμου φέρονται να τσεπώνουν από 324.000 ευρώ το χρόνο. Ο πρώτος μπορεί να νιώθει και ριγμένος καθώς παίρνει τα ίδια χρήματα με τον δεύτερο αν και έχει και την διεύθυνση ειδήσεων. Κώτσο τον πιάσανε…

@@ 176.000 και κάτι ψιλά πάνε στην Μπηλιώ Τσουκαλά! Αυτή κανονικά θα έπρεπε να πληρωνόταν από τον Θέμο και τον Λάκη αφού κάνει το «Έχει γούστο» για να έχουν βίντεο οι σατιρικές εκπομπές…

@@ Ο Αντώνης Κατσαρός που όπως βλέπουμε δεν είναι πια διευθυντής του αθλητικού τμήματος αλλά… ειδικών θέσεων (τι εννοεί ο ποιητής;) παίρνει 153.000 (και κάτι ψιλα φυσικά).

@@ Ο Κώστας Βερνίκος που πήρε και την διεύθυνση αθλητικών προγραμμάτων τσιμπάει 65 χιλιαρικάκια. Και παίζει να νιώθει κι αυτός ριγμένος σε σχέση με τον Κατσαρό κι ας είναι μέσα στα σαρδάμ οι περιγραφές του ενώ όταν παρουσιάζει είναι ένα υπέροχο υπνωτικό…

@@ Ίσως ο πιο ευνοημένος είναι ο άλλος… αθλητικός εκγέφαλος (λόγο μεγέθους κεφαλιού) Παύλος Παπαδημητρίου. Φέρεται να έχει απλά την θέση του δημοσθογράφου και παίρνει 113.000 ευρώ! Ο άνθρωπος που κατακρεουργεί κάθε μετάδοση λέγοντας την μία μπαρούφα πίσω από την άλλη και μας αναγκάζει να βλέπουμε ένα ματς από την tv αλλά να ακούμε την μετάδοση από το ράδιο. Έλεος…

ipanic

Δεν υπάρχουν σχόλια: