ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.12.09

Facebook παρένθεση..



Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη

Είμαι χρόνιος χρήστης του facebook –όπως θέλετε πάρτε την έκφρραση και αν σας παραπέμπει σε εθισμό το συζητάμε- και αυτό που συμβαίνει με τα status (σε ελεύθερη απόδοση, έτσι ονομάζονται οι απόψεις κάποιου που κατέχουν ξεχωριστή θέση τίτλου στο προφίλ του) του Γρηγόρη Βαλλιανάτου δεν συνηθίζεται ούτε σε ανακοινώσεις σταρ (τραγουδιστών, ηθοποιών και λολιτών). Εξάλλου, ο ίδιος γνωρίζει να προκαλεί, να εξιτάρει, να προβληματίζει.. Τελευταία διατύπωσή του, που δέχτηκε 220 (!) σχόλια και 16 «like», διατύπωση που μου αρέσει και συμφωνώ, είναι η ακόλουθη:

Gregory Vallianatos "Η Μακεδονική ταυτότητα είναι μέρος της ταυτότητας κάθε Ελληνα" Γελοία διατύπωση του ΥπΑνΕξ., Δημήτρη Δρούτσα. Στη σύγχρονη Ελλάδα οι γεωγραφικη καταγωγή δεν συνιστά ταυτότητα και βέβαια ένας Κεφαλλονίτης δεν είναι Μακεδόνας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: