ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.12.09

Η ΑΕΚ η Αριστερά και ο ...Ντέμης



Η ΑΕΚ στο ποδόσφαιρο είναι σαν την Αριστερά στην πολιτική. Μονίμως κατακερματισμένη, διαχρονικά πληγωμένη, βιωματικά συμπλεγματική,αθεράπευτα εσωστρεφής.
Τρέφεται απο τον ελάσσονα ρόλο της στο περιθώρειο,ζει γι' αυτόν, παράγει τα -όμετρα (ποιος είναι πιο ΑΕΚ, ή αντιστοίχως πιο Αριστερά, απο τον άλλον), εχει το χάρισμα να επινοεί τον εξωτερικό εχθρό που συνωμοτεί, απο τη διαιτησία έως τον ιμπεριαλισμό, ή την ίδια στιγμή να ενοχοποιεί το εσωτερικό εξιλαστήριο θύμα και να ορμά καταπάνω του για να του σκίσει τις σάρκες.
Και να ξεβολεύεται χαρακτηριστικά όποτε της συμβαίνει η ατυχία, σπανίως να περνά στο προσκήνιο και να γεννά ρεύμα ελπίδας και προοπτικής που δυνητικά οδηγεί σε συμμετοχή στην εξουσία. Αυτό είναι ξένο περιβάλλον, άλλη ατμόσφαιρα , διαφορετικός αέρας, "δεν αντέχεται".
Και ακριβώς εκεί, επέρχεται ο πλήρης αποσυντονισμός. Στην ελληνική Αριστερά έχει πάρει καμιά εξηνταπενταριά χρόνια, για να είναι ακόμη συζήτηση και τριβή εάν καλώς ή όχι, παρέδωσαν τα όπλα το "45' στη Βάρκιζα. Με έναν πρόχειρο υπολογισμό, έτσι όπως το βλέπω ,στην ΑΕΚ θα τραβήξει έως περίπου το 2050 η ζύμωση για την 'κίτρινη' πενταετία 2004-2009. Τι καλό έκανε, τι κακό έκανε.
Εν τω μεταξύ, ενώ η ζύμωση μόλις άρχισε, ένας φίλος που ακόμει έχει το κουράγιο....να τα μετρά, μου υπενθύμισε χθές το μεσημέρι ότι η ΑΕΚ φέτος έδωσε 24 αγώνες σε Πρωτάθλημα,Κύπελλο, Ευρώπη και έχασε τους 12.Πενήντα τοις εκατό. Θέλει, όσο να πείς, ταλέντο.

Ευτυχώς δηλαδή, να λέμε, που ακόμη υπάρχει ένας πρόχειρος ΝΤΕΜΗΣ να φταίει για όλα. Εάν δεν υπήρχε, θα ήταν ζωτική ανάγκη να επινοηθεί
listonplace

Δεν υπάρχουν σχόλια: