ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.5.11

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΤΑΛΩΤΗ!!! ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ "ΖΩΟ".... (ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝΊΤΗ)

Γ. Πεταλωτής: δεν υπάρχει κουλτούρα δημοψηφισμάτων στην Ελλάδα

 

(-Ε, και;)
"Δεν υπάρχει απόφαση, ούτε σκέψη για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για συγκεκριμένο θέμα", δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής και πρόσθεσε ότι η σχετική διαδικασία δεν είναι κάτι απλό.
Ο Γ. Πεταλωτής, απαντώντας σε...
σχετική ερώτηση ανέφερε ότι οι απόψεις του πρωθυπουργού περί δημοψηφίσματος είναι γνωστές.

"Ο πρωθυπουργός έχει πει ότι όπου χρειάζονται ευρύτερες συναινέσεις και συμφωνίες θα μπορούσαν να διεξαχθούν δημοψηφίσματα", δήλωσε ο εκπρόσωπος, σπεύδοντας, όμως, να διευκρινίσει ότι τα νέα μέτρα, ούτε το περσινό Μνημόνιο είναι θέματα για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος.

Όσο αφορά στην πρόταση του Προέδρου του ΣΕΒ Δημήτρη Δασκαλόπουλου για δημοψήφισμα, ο κ. Πεταλωτής σχολίασε λέγοντας ότι "είναι ενδιαφέρουσα, αλλά η θέση της κυβέρνησης είναι συγκεκριμένη. Δεν ήταν απορριπτική η απάντηση του πρωθυπουργού, αλλά η άποψη της κυβέρνησης είναι αυτοτελής".

Και πρόσθεσε ότι "δεν υπάρχει κουλτούρα δημοψηφισμάτων στην Ελλάδα, αλλά, όμως, αν υπήρχε θέμα διεξαγωγής δημοψηφίσματος θα πρέπει να διευκρινιστούν οι στόχοι και τα ερωτήματα - κάτι που τώρα δεν τίθεται".

Ο εκπρόσωπος αναφερόμενος στα όσα λέγοντα περί πρόωρων εκλογών, επανέλαβε ότι δεν υπάρχει τέτοια σκέψη στην κυβέρνηση και χαρακτήρισε τα όσα λέγονται ως "παιχνίδια και παιχνιδάκια που ακούμε, από εγχώριους και ξένους παρατηρητές".


Πληροφοριες απο spnews

 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γραμμενες τις εχουμε τις αποψεις σου φουσκωτε δεν εχεις καταλαβει οτι εδω δεν ειναι το χωραφι σας ουτε το σπιτι σας αλλα η πατριδα μας η ελλαδα που ανηκει σε ολους τους ελληνες και σιγουρα οχι σε σενα!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΖΩΑ !!!!!

ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ

ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ....

ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ!!!!!!!!!!!1