ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.5.11

GAP Ο ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΘΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΤΟΣ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ !

"Η μάχη για τη σωτηρία της χώρας συνεχίζεται χωρίς πισωγυρίσματα και σε αυτό το πατριωτικό καθήκον δεν χωρά ολιγοψυχία"  τόνισε ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡ, μιλώντας το μεσημέρι στη ΣΥΜΜΟΡΙΑ του, που καλείται να εγκρίνει το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα ΑΦΑΙΜΑΞΗΣ του ήδη αιμοραγούντα λαού το οποίο κατά τον Γκανγκστερικό νεολογισμό της κυβέρνησης των κοινών απατεώνων καλείται ΩΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΑΘΕΡΌΤΗΤΑΣ . Ο Πρωθυπουργός ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ  υποστήριξε ότι η χώρα μπήκε σε τροχιά νοικοκυρέματος μπροστά στους πένιτες Υπουργους του οι οποίοι δεν έχουν σάλιο στα ταμεία τους, παρόλα αυτά οι συνένοχοι στο θάψιμο της χώρας άκουγαν το ανδρείκελο να παραδέχεται ξεδιάντροπα ότι το ΜΝΗΜΟΝΙΟ που με τόσο πάθος και δραματικούς τόνους το υπερασπίζονταν πριν ενάμιση χρόνο ..ΑΠΕΤΥΧΕ ΠΑΤΑΓΩΔΏΣ!!!!

Σημείο «κλειδί» οι μαζικές αποκρατικοποιήσεις και η εκπο΄πιηση της χώρας αντί πινακίου φακής αλλά και τα πρόσθετα φορολογικά μέτρα για το 2011 τα οποία θα στερήσουν ακόμα και το ψωμί στους ασθενέστερους. Η Ελλάδα πρέπει να δεσμευτεί για τις προσπάθειες δημοσιονομικής εξυγίανσης, επανέλαβε ο Ευρωπαίος επίτροπος Όλι Ρεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: