ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.5.11

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΖΕΙ..

Χθες, κάτω στην πλατεία στο Σύνταγμα, κάποιοι "ανήλικοι" έπαιζαν σενάριο άμεσης δημοκρατίας.
Προς ενημέρωσή τους:
• Το μοντέλο του να μιλάει κάποιος σε μικρόφωνο για να γίνει για 5 λέπτα, μια φορά στη ζωή του κι αυτός διάσημος, κι από κάτω μερικοί μαλάκες να τον χειροκροτούν (όχι απαραιτήτως επειδή συμφωνούν με τα λεγόμενα, αλλά -κυρίως- γιατί όταν έρθει η σειρά τους να πάρουν το μικρόφωνο θέλουν να συμβεί το ίδιο), έχει παρέλθει ΚΑΙ ανεπιστρεπτί!!!
• Αμεση δημοκρατία ξέρετε τι σημαίνει; Με ρωτάνε για όλα, απαντάω σε όλα και προσμετράται η γνώμη μου. Πόσο δύσκολο το θεωρείτε, για να χρειάζεται το σεμινάριο;;;
Το θεατρικό που στήσατε χθες μου θύμισε παιδιά της ηλικίας του γιου μου (12 ετών), τα οποία, επειδή ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να κάνουν σεξ.. παίζουν τις κουμπάρες!!!
 
Στεφανία Λυγερού

Υ.Γ. Μπορείτε να το συνεχίσετε το παιχνιδάκι σας, αλλά δεν έχετε το δικαίωμα να ενοχλείτε τους υπόλοιπους ΕΝΗΛΙΚΕΣ που μένουν Σύνταγμα. Οπότε ή κλείνετε τα μικρόφωνα και σταματάτε τα παλαμάκια σας ή αλλάζετε πλατεία.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ειναι νομιζω εμφανες οτι καποιοι δεν εχουν καταλαβει ποιο ειναι το διακυβευμα και μιλουν για οχλησεις.Αυτη την στιγμη δεν υπαρχει καλο σεναριο.Υπαρχει το κακο(σταση πληρωμων και γινομαστε Αργεντινη) και το χειροτερο(πωλειται η χωρα και οι κατοικοι της σκλαβοι στους τραπεζιτες και δεν ορθοποδει για τρεις γενιες).Γεννα αποριες το πως καποιοι δεν αντιλαμβανονται οτι το παιχνιδι εχει αλλαξει επιπεδο και επιμενουν να ερμηνευουν τα πραγματα με μικροαστικους μεταπολιτευτικους ορους...Πιστεψτε με αν η Αθηνα γινει Μπουενος Αιρες θα ειναι πολυ πιο ενοχλητικη...