ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.5.11

Από επιχειρηματίας μετανάστης στην Γερμανία.

Πολύ φίλος μου επιχειρηματίας με δυο μαγαζιά  στο χώρο των πωλήσεων ενδύματος   σε κεντρικά σημεία στην Λάρισα…
έφυγε πριν λίγες ημέρες μετανάστης στην Γερμάνια ακολουθώντας την γνώστη αγγελία «Ζητούνται συνεργάτες για εστιατόριο στην Γερμανία».
θα  δουλεύει σε εστιατόριο.
Το τραγικό της Ιστορίας ήταν ότι πέρυσι μετά το Καστελόριζο ήταν πεπεισμένος ότι  «τώρα που ήρθε το ΔΝΤ θα βάλει τάξη στην χώρα». Τα κριτήρια της αληθείας δεν έστεκαν σοβαρά η εμπειρία έδειχνε άλλα,  μα ο ίδιος ήταν μάλλον παθιασμένος.
Δεν του έκοψαν το μισθό, το δώρο Χριστουγέννων ή του Πάσχα, δεν τον απολύσαν, απορόφησε και την αυξηση του ΦΠΑ ως καλός πολίτης, δεν του έφαγε την δουλειά κανείς μετανάστης, δεν του επέβαλαν έκτακτη εισφορά  γιατι δεν ήταν πλούσιος.
Τα έκαναν  όλα αυτα σε όλους τους υπόλοιπους. Ποιος να αγοράσει  πλέον και με τι;
Δεν άντεξε στους 4 μήνες έκλεισε το ένα το μαγαζί για να συγκεντρώσει τις δυνάμεις τους καθώς είπε… Πριν λίγες εβδομάδες έκλεισε και το άλλο στα σιωπηλά.  Σήμερα έμαθα ότι έφυγε… σε λίγες μέρες ακολουθεί η γυναίκα και τα 2 παιδιά.
Να είσαι καλά φίλε Θ.Ζ,  καλή δύναμη. Στο επανιδείν…

Γιάννης Παπαϊωάννου

Δεν υπάρχουν σχόλια: