ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.5.11

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ !!


Ώρα μηδέν για την Ελληνική Οικονομία και τώρα θα "θερίσουμε" ότι "σπείραμε" .
Θα μάθουμε σαν Έλληνες ότι η ιστορία , ειδικά όταν είναι τόσο ένδοξη και πλούσια σαν την δική μας , έχει την τάση να εκδικείται όταν την ξεχνάμε .

Ναι , εμείς την ξεχάσαμε , ξεχάσαμε ότι σε αυτή τη μικρή γωνιά , σταυροδρόμι ανατολής και δύσης , έχουμε μόνο εχθρούς και κανέναν φίλο .


Επιλέξαμε να κατεβάσουμε τις σημαίες απο τα σχολεία , επιλέξαμε να κατεβάσουμε τα πορτραίτα των οπλαρχηγών , τις ιερές εικόνες .
Καταργήσαμε τα αρχαία ελληνικά απο τα σχολεία επειδή δεν ταίριαζαν στο πολυπολιτισμικό παράδεισο που μας είχαν τάξει , υποχρεωθήκαμε να συμβιώνουμε και προσεχώς να συνδιοικούμε με τους κάθε λογής μαμελούκους που μας φόρτωσαν .
Τώρα θα πληρώσουμε κιόλας για τα χρέη , την Ολυμπιάδα των λαμογιών , τα ακριβά κατασκευαστικά έργα , την αποβιομηχάνιση της πατρίδος μα πάνω απο όλα θα πληρώσουμε την βίλα του κάθε πολιτικάντη στη Μύκονο .

Υπάρχει όμως και κάτι άλλο που θα πληρώσουμε .
Το μίσος που επιτρέψαμε να καλλιεργηθεί ανάμεσα στον δημόσιο τομέα και τον ιδιωτικό τομέα .
Επιτρέψαμε να βρει η προπαγάνδα τους γόνιμο έδαφος . Φταίνε οι Δημόσιοι Υπάλληλοι άρα δεν φταίνε τα λαμόγια και τα λαδώματα .
Οι αποδιοπομπαίοι τράγοι .
Κύριοι του Ιδιωτικού τομέα , ανοίξατε την κερκόπορτα για την άλωση κάθε εργασιακού δικαιώματος που κέρδισαν οι εργαζόμενοι τον τελευταίο αιώνα μόνο και μόνο επειδή σας το είπε ο ΣΚΑΙ και οι λοιποί δημοσιοκάφροι .

Μισείτε το κράτος , το δημόσιο και δεν καταλαβαίνετε ότι μισείτε τον εαυτό σας και σύντομα δεν θα βρίσκετε ούτε νοσοκομείο να πάτε .

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ !
 
 
anti-antiprosopeusi.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οι ελληνες δεν σκεφτονται οτι με αυτο το τροπο οι δημοσιογραφισκοι της πενταρας δημιουργουν εντυπωσεις και αντινα στησουμε γουδι για ολους αυτους τους προδοτες θελουν να κανουν αντιπερισπασμο.....για ονομα του θεου ξυπνηστε και απαξιωστε ολο το σαπιο συστημα των πουλημενων......

Ανώνυμος είπε...

πες μας τωρα οτι φταινε οι ιδιωτικοι υπαλληλοι...που λιγο να κουθηνουν απολυονται. Ξερεις τι κανουν τωρα οι δημοσιοι υπαλληλοι? συντροφικα μαχαιρωματα για το ποιος/α θα μεινει στη θεση του/της! Ολα αυτα τα χρονια ηταν στο δρομο...τωρα που ειναι?

30φυλλος είπε...

ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥΣ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑΝ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ (ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ)ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΑΝ..... ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΜΑΣ.....ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ...ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΤΡΩΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ......

30φυλλος