ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.10.11

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΛΟΜΕΝΕΣ ΕΔΕ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ (ΣΤΑΧΤΙ ΣΤΟ ) ΦΩΣ ΣΤΙΣ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΑΙΤΟΡΙΑΝΩΝ ΤΟΥ ....ΤΩΡΑ ΣΕ ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ



Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Χρήστος Παπουτσής, μετά τα όσα αναφέρθηκαν απόψε, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Mega, από τη Γενική Γραμματέα του ΚΚΕ κ. Αλέκα Παπαρήγα, ζήτησε με επιστολή του προς την Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, κ. Ελένη Ράικου, τη διεξαγωγή κατεπείγουσας έρευνας για τις συγκεκριμένες καταγγελίες καθώς τέτοιες πρακτικές είναι αδιανόητες και ξένες προς την αποστολή, το ρόλο και τις λειτουργίες της Ελληνικής Αστυνομίας.
H ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΠΑΡΗΓΑ
Η Ελληνική Αστυνομία είναι αυστηρά προσηλωμένη στην τήρηση του Συντάγματος και των νόμων του Κράτους.
Η Δημοκρατία μας είναι και παραμένει ισχυρή.
Όσα καταγγέλθηκαν από τη Γενική Γραμματέα του Κ.Κ.Ε, κα. Αλέκα Παπαρήγα, αποτελούν εξαιρετικά σοβαρές κατηγορίες.
Εάν ισχύουν, πιστοποιούν την ύπαρξη και τη λειτουργία παρακράτους, που καθοδηγείται από σκοτεινό κέντρο εκτός του νόμιμου και του συνταγματικού πλαισίου της χώρας.
Εάν ισχύουν, πρόκειται για προσπάθεια υπονόμευσης της δημοκρατικής ομαλότητας.
Έχω, ήδη, ζητήσει από τη Δικαιοσύνη να αναλάβει αμέσως και να φέρει σε πέρας, χωρίς καθυστέρηση, την έρευνα για όλα τα στοιχεία που κατέχει το Κ.Κ.Ε.
Η κα. Παπαρήγα έχει παράλληλα την υποχρέωση να ενημερώσει άμεσα την Κυβέρνηση και τη Βουλή με όποια στοιχεία διαθέτει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: