ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.10.11

ΒΑΣΩ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ : ΤΗΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ "ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΙ" ΤΟΝ "ΟΠΟΙΟΝ ΤΥΧΟΝ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟ ΤΗΣ ΚΟ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΟΥΚΑ"


Δεν μπορώ να αναλάβω την ευθύνη να μην δοθεί η η 6η δόση, είπε η Βάσω Παπανδρέου μιλώντας την πριν λίγο στη Βουλή, πριν από την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου... Οικονομικών, προϊδεάζοντας ουσιαστικά για το «ναι» στο άρθρο 37 κατά τη βραδινή ψηφοφορία.
 
 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Την είδα στο Megalo και ήταν σας σαν κάτι να της έχουν δώσει υπουργείο φαρμακείο? περισότερο για ένα φαρμακείο φάρμακα μου φάνηκε.

NAUPLIOS είπε...

Τι εγινε ρε Βασουλα !!!πως σ"εψησε ο Γιωργακης να ψηφισης το νομοσχεδιο???
Σε πλακωσε στους ΜΠΑΦΟΥΣ η στην ΚΟΚΑ
Παντως οτι και να πηρες ηταν καλο κερατο....Επρεπε να"βλεπες τη φατσα σου