ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.12.11

Σε εφεδρεία λοιπόν και η ''δημοκρατία'' γιά να έχουμε γρήγορες αποδόσεις. Γρήγορα στην Εφεδρεία 300+1!!!!


Επειδή P ≠ NP <=> 7 + 27 = 120;
Του καθηγητή κ. Νίκου Γεωργαντζά από Νέα Υόρκη.


Γιατί το Σύνταγμα της Ελλάδος έχει 120 άρθρα, ενώ το Σύνταγμα των ΗΠΑ έχει μόνον επτά; Ακόμα και με τις 27 στο σύνολο Τροποποιήσεις στο Σύνταγμα των ΗΠΑ, το σύνολό των άρθρων δεν ξεπερνάει τα 34.*

Μήπως τελικά πάσχουμε και από πληθωρισμό συνταγματικών άρθρων; Μπορεί να είναι αυτός ένας από τους λόγους που οι πολιτικοί στην Ελλάδα έχουν χαμηλές αποδόσεις, ειδικά ως προς το κοινό ώφελος της ελληνικής κοινωνίας στην Ελλάδα, αλλά και του ελληνικού μας κόσμου πάνω στην επιφάνεια του πλανήτη Γη;

Πως να κάνει δουλειά ο Λουκάς Παπαδήμος; Διορισμένος πρωθυπουργός ελέω θεού σε μία μη εκλεγμένη κυβέρνηση, με τόσα πολλά άρθρα στο σύνταγμα της χώρας, το καθένα από αυτά να τον κοιτά κατάματα ως μία δαμόκλειος σπάθη, πως να αποδόσει ο άνθρωπος προς το κοινό ώφελος της ελληνικής κοινωνίας στην Ελλάδα, αλλά και του ελληνικού μας κόσμου πάνω στην επιφάνεια του πλανήτη Γη;

Ίσως βγάζοντας τους 300+1 πολιτικούς σε εφεδρεία να βοηθηθεί και η όλη κατάσταση και η απόδοση του Λουκά Παπαδήμου. Και όσους υπουργούς χρειάζεται, εύκολα μπορεί να τους βρει με μερικά τηλεφωνήματα στον κόσμο του της χρηματιστικής.

Σε εφεδρεία λοιπόν και η 'δημοκρατία' γιά να έχουμε γρήγορες αποδόσεις. Εύκολα θα μπορούσαμε να ανακηρύξουμε τον Λουκά Παπαδήμο αιρετό τύραννο, τροποποιώντας έτσι την 'δημοκρατία', προσωρινά βέβαια, σε αισυμνητεία.

Θα είναι όμως μάλλον λιγάκι δύσκολο να εξηγήσουμε όλες αυτές τις περίπλοκες, ελληνικές πολιτικές μας επιλογές στους Γάλλους και στους Γερμανούς. Αλλά γιατί όχι, δεν πρέπει να κάνουν και αυτοί κομματάκι χαβαλέ, χρονιάρες μέρες που είναι;

Θα μου πείτε τώρα ποιός είναι ο σκοπός γιά όλα αυτά; Ίσως όμως ο Αντώνης Σαμαράς, μιάς και θα είναι σε εφεδρεία, να καταφέρει επιτέλους να διαψεύσει και τον μύθο ότι δεν μπορούμε να διαπραγματευθούμε, είτε γενικά, είτε με την ελληνική μας πολιτική ιστορία και εθνική παράδοση.

Χρόνια πολλά και καλά, με υγεία και χαρά πατρίδα Ελλάδα,

Νίκος Γεωργαντζάς


* Οι πρώτες 10 Τροποποιήσεις στο Σύνταγμα των ΗΠΑ αναφέρονται ως ‘Διακήρυξη των Δικαιωμάτων’ (Bill of Rights). Είναι οι νομικοί περιορισμοί που χρησιμεύουν γιά την προστασία των φυσικών δικαιωμάτων της ατομικής ελευθερίας και της προσωπικής ιδιοκτησίας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: