ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.12.11

Αρχισαν τα όργανα ….


       Αρχισαν τα όργανα ….παρά τις εξαγγελίες Βενιζέλου ότι θα ψηφιστεί τροπολογία  που  θα ρυθμίζει  τα θέματα των δημοσιογράφων  που εργάζονται στον στενό και  ευρύτερο δημόσιο τομέα , τους ΟΤΑ  και τα ΝΠΙΔ.
       Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες  η διοίκηση της Γενικής Γραμματείας  Ενημέρωσης-  Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας  προέβη  στη σύνταξη Διαπιστωτικής Πράξης  με τη οποία κατατάσσει  δημοσιογράφους σε κατηγορίες υπαλλήλων  σύμφωνα με το νέο Βαθμολόγιο- Μισθολόγιο.
       Τη διαπιστωτική αυτή πράξη την κοινοποίησαν στους ενδιαφερόμενους αλλά  δεν την ανάρτησαν -ως την ώρα αυτή – στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ  ως έχουν υποχρέωση για να μπορεί να είναι εκτελεστή.
     Με βάσει αυτή την κατάταξη  θα λάβουν – λέγεται – οι δημοσιογράφοι  το μισθό του Ιανουαρίου.
      Όμως….
      Όμως οι δημοσιογράφοι αυτοί, κατά πληροφορίες, ετοιμάζονται να προσφύγουν στα δικαστήρια διότι το σκεπτικό της Διαπιστωτικής Πράξης δεν ανταποκρίνεται ούτε στη νομιμότητα , ούτε στην πραγματικότητα.
      Από την  άλλη πλευρά η  ΕΣΗΕΑ προκήρυξε  στάσεις εργασίας για την  Τετάρτη, 21-12-11, τις ώρες  06.00 έως τις 09.00 και από τις 18.00 έως τις 21.00 όλων των δημοσιογράφων, που εργάζονται στη Γενική Γραμματεία Μέσων Ενημέρωσης και στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: