ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.12.11

Όταν "μαλώνουν" οι "πολιτικοί", οι πολίτες κοιτάνε αμήχανα(κακώς), αναρωτιούνται και (δυστυχώς) σωπαίνουν.

 Όπως ακριβώς συμβαίνει και στο βάλτο,  με τα Β.... και τα βατράχια.
 
 
ΦΩΤΟ 1.   Τρίτη 18-4-2000, λίγες μέρες μετά τις εκλογές της 9-4-2000 και την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης, διαβάζουμε στην Καθημερινή:
"ΔΙΑΜΑΧΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-ΠΑΓΚΑΛΟΥ".
φωτο 1 κλικ για μεγεθυνση

"Ο πρώην υπουργός  Ευ. Βενιζέλος αντέδρασε με ιδιαίτερη οξύτητα σε υπαινιγμούς που άφησε εναντίον του ο νέος υπουργός Πολιτισμού Θ. Πάγκαλος για την οικονομική διαχείριση στο συγκεκριμένο υπουργείο, την περίοδο κατά την οποία πολιτικός του προϊστάμενος ήταν ο πρώτος".
....έκανε λόγο (σε συνέντευξη), για "μαύρη τρύπα"  ύψους 3 δις (δρχ) από επιχορηγήσεις σε αθλητικούς συλλόγους, αλλά και "σε πρεσβείες" όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, κλπ...."  (περισσότερα στη συνημμένη φωτογραφία 1).
ΦΩΤΟ 2.   Τετάρτη 19-4-2000 ο σκιτσογράφος Ηλ. Μακρής "σχολιάζει" στην Καθημερινή, το θέμα της "μαύρης τρύπας".
φωτο 2 κλικ για μεγεθυνση
 
ΦΩΤΟ 3.   Πέμπτη 20-4-2000 διαβάζουμε στην ίδια εφημερίδα:
φωτο 3 κλικ για μεγεθυνση
 "ΕΛΗΞΕ Ο ΚΑΥΓΑΣ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ",  με παρέμβαση Σημίτη !  
ΦΩΤΟ 4.   Για του λόγου το αληθές,  ιδού και το "φωτο-ντοκουμέντο" από την  "τυχαία" συνάντηση των δυο "πρωταγωνιστών".
φωτο 4 κλικ για μεγεθυνση

 
Μετά ταύτα, μια μόνη παρατήρηση έχω να κάνω:
Οι πολίτες, δεν είχαμε φαίνεται αντιληφθεί(;) την τεράστια "σπατάλη" στον Δημόσιο τομέα(κυρίως στον ευρύτερο και τον πιο ξεχειλωμένο) και τώρα νοιώθουμε στο "στομάχι" μας το αποτέλεσμακυρίως δε "την γροθιά" -και εμετό-, όταν οι "σπάταλοι" τότε πρωταγωνιστές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ μετά,  διαχειρίζονται την φτώχεια μας και υπόσχονται -αν είμαστε καλά παιδιά- να μας βγάλουν από την κατάντια  στην οποία οι ίδιοι μας έφεραν !  
ΣΗΜ.
Αν τότε υπήρχε και κανένας "αγαθός" -όπως ο ΓΔ- που πήγε να μιλήσει για τις "σπατάλες" -όχι τις συγκεκριμένες-, τον "τύλιγαν σε μια κόλλα χαρτί" και μ' ένα-δυο ψευτομάρτυρες τον "ξαπόστελναν" κανονικά και με το "νόμο".... 


Δεν υπάρχουν σχόλια: