ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.12.11

ΑΓΡΙΟ ΓΙΟΥΧΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΦ/ΓΟ ...ΑΔΩΝΗ...!!!



ΔΙΑΣΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΔΥΟ ΔΜΟΙΡΙΕΣ ΜΑΤ ΜΕ... ΠΛΗΡΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ...!!!

Για πρώτη φορά δύο διμοιρίες ΜΑΤ, με πλήρη εξάρτηση, αναγκάστηκαν να εκστρατεύσουν στο Θερμαϊκό και να δημιουργήσουν κλοιό μπροστά από το Δημαρχείο,
 ώστε να μπορέσει να το προσεγγίσει ο ανεκδιήγητος μπουμπούκος.
Οι συγκεντρωμένοι πολίτες που περίμεναν από τις 9 το πρωί, γιουχάρανε άγρια μια ακόμη μαριονέτα της δοτής Κυβέρνησης Παπαδήμου , τον... Υφυπουργό  Άδωνη .
Σκοπός της επίσκεψής του, στην Περαία και Μηχανιώνα, ήταν η διευθέτηση (;) των οξυμένων προβλημάτων της σχολής ( που πάει για κλείσιμο) και κυρίως το κτιριακό, που "άνοιξε" από τον φέρελπι νέο ηγέτη του ΠΑΣΟΚ, Χρυσοχοΐδη.
Και ενώ χαρακτηρίστηκε ως persona non grata από τους κατοίκους του Θερμαϊκού που τον αποδοκίμασαν έντονα, αποχώρησε  (με τη συνδρομή των πολυάριθμων αστυνομικών δυνάμεων και την πολυμελή κουστωδία του) συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο, χαμογελώντας ανοήτως...!

Δεν υπάρχουν σχόλια: