ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.4.12

Οτι λεει ο ψευτης πιστευουμε ακριβως το το αντίθετο. Δυστυχως μονο ετσι μαθαίνουμε την αληθεια


Σαχινίδης: "Οι μισθοί Βουλγαρίας δε λύνουν το πρόβλημα"

Τι είπε για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, το ζήτημα του κουρέματος των ιδιωτών ομολογιούχων, τις ελβετικές καταθέσεις και τις εκλογές.
«Χρειαζόμαστε σταθερή κυβέρνηση μετά τις εκλογές για να πάρει μπροστά η οικονομία», υποστήριξε ο υπουργός Οικονομίας Φίλιππος Σαχινίδης σε τηλεοπτικές του δηλώσεις. Παράλληλα, εμφανίστηκε αντίθετος στο ενδεχόμενο νέων εκλογών αν δεν υπάρχει αυτοδυναμία, τονίζοντας ότι «δεν θα αφήσουμε τη χώρα ακυβέρνητη».
«Αν προχωρήσουμε στις δεσμεύσεις που έχουμε αναλάβει δεν θα χρειαστεί τρίτο πακέτο στήριξης, ενώ μειώνεται ο κίνδυνος για νέα μέτρα και νέες περικοπές», είπε χαρακτηριστικά, ενώ εκτίμησε ότι «αν όλα πάνε καλά, το 2013 περιμένουμε και προσδοκούμε τη στροφή της χώρας στην ανάπτυξη».
Για την ανακεφαλαιοποίηση τοποθέτησε την απόφαση του υπουργικού συμβουλίου εντός της Μ. Εβδομάδος και επεσήμανε με νόημα ότι η κυβέρνηση «στηρίζει τις τράπεζες και όχι τους τραπεζίτες», ενώ δεν απέρριψε το ενδεχόμενο νέων μέτρων αν δεν εφαρμοσθεί το πρόγραμμα.
Για τις αντιδράσεις που υπάρχουν για το ζήτημα του αν θα αποζημιωθούν οι ιδιώτες κάτοχοι ελληνικών ομολόγων, ανέφερε ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα άλλο από αυτό που ανακοινώθηκε στο Eurogroup. Yπάρχουν πολλά νομικά προβλήματα είπε, με τα οποία η Ελληνική Δημοκρατία είναι αντιμέτωπη και πρέπει να προστατέψουμε τη χώρα από νομικές περιπλοκές. «το PSI είναι ακόμα σε εξέλιξη. Πρέπει να προστατέψουμε τη χώρα από νομικές επιπλοκές», ανέφερε.
Εμφανίστηκε επιφυλακτικός για το μέγεθος των ελληνικών καταθέσεων σε τράπεζες του εξωτερικού, ανέφερε πως ξεκινούν οι συνομιλίες με την Ελβετία για το θέμα και σημείωσε ότι μπορεί και πριν τις εκλογές να υπογραφεί η συμφωνία για τη φορολόγηση των καταθέσεων. Αυτή τη στιγμή γίνονται έλεγχοι και διασταυρώσεις, για να δούμε ποιες είναι οι κινήσεις λογαριασμών για εισοδήματα που δεν φορολογήθηκαν στην Ελλάδα, επισήμανε ο υπουργός.
Αναφερόμενος στην ανταγωνιστικότητα, είπε ότι είναι ένα χρόνιο πρόβλημα της χώρας, εξέφρασε την άποψη ότι με «το να φτάσουμε σε μισθούς Βουλγαρίας δεν θα λυθεί το πρόβλημα».
Ο κ. Σαχινίδης επανέλαβε ότι «είμαστε σε διάλογο με την τρόικα και τις τράπεζες για τυχόν ρυθμίσεις σε δανειολήπτες», ενώ επισήμανε ότι «χαϊδεύουν αυτιά» όσοι μιλούν για μείωση δανείων στεγαστικών ή καταναλωτικών, χωρίς να έχουν τεκμηριωμένη θέση.Για τη πρόταση ΝΔ γενικού «κουρέματος» είπε ότι αν η μείωση των δανείων είναι μέσα στο προεκλογικό πρόγραμμα του κ. Σαμαρά χωρίς ξεκάθαρη άποψη για το πώς θα γίνει, τότε θα καταπέσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: