ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.4.12

Κύριοι Εισαγγελείς, ακούει κανεις;

Κύριοι Ειασγγελείς, ακούει κανείς

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

A ρε Τυλιγάδα, κρίμα που σε λένε και Οδυσσέα, που βάλθηκες να σώσεις την τιμή του πουστοκαπιταλισμού, λες και δεν γνωρίζεις πως, γιατί και από ποιούς παίζεται το παιχνίδι σε βάρος των εργαζόμενων.
Αντί να ψάχνεις ψύλους στ' άχυρα δεν βάζεις λίγο το μυαλό σου να δουλέψει και να αναζητήσεις λύσεις πέρα, έξω και ενάντια στον καπιταλισμό, όλων των τύπων από αυτόν του Σαμαρά, του Βενιζέλου μέχρι και αυτού του κρατικοκαπιταλισμού του Τσίπρα και της Αλέκας Παπαρήγα.
Αλλά που τέτοια λεβεντιά. Προσκυνημένος είσαι και του λόγου σου, αν δεν είσαι ένας πουλήμένος καλάμαράς που διανουμενίζει για να θολώσει τα νερά...
Χρεμύλος