ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.4.12

Θα συνεχίζεις να φτωχαίνεις Έλληνα , μέχρι να εξοντωθείς αν δεν ξυπνήσεις.

Μέσα σε αυτόν τον αχταρμά των ιδικών οικονομολόγων οικονομο-αναλυτών διανοούμενων, πολιτικών και δημοσιογράφων, δεν υπάρχει κανένας που να σου λέει την αλήθεια.
Δεν γνωρίζω αν αυτό γίνεται από πρόθεση ή λόγο παντελείς έλλειψης γνώσεις για το πως ανεβαίνει οικονομικά μια κοινωνία.
Το πρόβλημα τις Ελλάδος είναι πολύ απλό και είναι ένα και μόνο ένα.
Αυτό έχει να κάνει με τα εξερχόμενα και τα εισερχόμενα φράγκα, στην Ελλάδα.
Το έχω ξαναγράψει.
Ας υποθέσουμε ότι η Ελλάδα είναι ένα μικρό νησί 100 κατοίκων.
Το νησί αυτό των 100 κατοίκων που ονομάζεται Ελλάδα, αναπτύσσετε κάθε χρόνο κατά 10 %, έχει δηλαδή ρυθμό ανάπτυξης 10% συνεχώς και σταθερά.
Όμως το νησί αυτό των 100 κατοίκων, έχει 20 μετανάστες που κάθε μήνα βγάζουν από το νησί ένα Α ποσό χρημάτων, ακόμη το λιμάνι του νησιού, το αεροδρόμιο, τα 2 από τα 3 σούπερ μάρκετ, τα ρούχα των κατοίκων, το τηλέφωνο οι τράπεζες και οι δρόμοι, είναι όλα ξένων συμφερόντων και κάθε χρόνο λόγο αυτών των ξένων συμφερόντων επιχειρήσεων φεύγουν εκτός νησιού το 20 % των χρημάτων του νησιού ως κέρδη, με μαθηματική ακρίβεια, κάθε χρόνο, κάθε χρόνο το νησί αυτό θα φτωχαίνει κατά 10%, και μέσα σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχει φράγκο πάνω στο νησί, ούτε ως δείγμα.
Δηλαδή το νησί που κάθε χρόνο είχε ανάπτυξη 10%, πλέον θα είναι 100%  φτωχό και πλήρως εξαθλιωμένο.
Αυτό και μόνο αυτό είναι το πρόβλημα της Ελλάδος. Τα εισερχόμενα στην Ελλάδα φράγκα, είναι λιγότερα από τα εξερχόμενα.
Είναι ακριβώς το ίδιο που συμβαίνει και σε κάθε οικογένεια, από την στιγμή που τα εισερχόμενα στην οικογένεια φράγκα, είναι λιγότερα από τα εξερχόμενα, αργά αλλά σταθερά η οικογένεια αυτή θα πτωχεύσει εντελώς.
Η Ελλάδα, όπως και η οικογένεια δεν έχουν μηχανές να κόβουν λεφτά, άρα είναι υποχρεωμένες από κάπου και με κάποιον τρόπο να εισάγουν λεφτά, πάντα όμως τα εισερχόμενα λεφτά θα πρέπει να είναι περισσότερα από τα εξερχόμενα, όσο αυτό δεν ισχύει, τόσο θα φτωχαίνει και η οικογένεια και το Κράτος.
Απλά πράγματα, και απλή λογική.
Λοιπόν αγαπητοί ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ , όσο θα εξακολουθούμε με τον Α, ή Β τρόπο να στέλνουμε εκτός Ελλάδας, περισσότερα λεφτά από όσα εισάγουμε, η φτώχεια μας θα μεγαλώνει.
Το πρόβλημα μας δεν είναι οι ακριβοί μισθοί, ούτε το υψηλό χρέος,  το πρόβλημα μας είναι η έλλειψη παραγωγής  από την μια, σε συνδυασμό με την εξαγωγή χρημάτων από την άλλη.
Χρειάζεται τώρα οικονομικός πατριωτισμός.
Αγορά μόνο ελληνικών συμφερόντων προϊόντα, όχι δουλειά σε ξένους, προσπάθεια για εξαγωγή προϊόντων  υπηρεσιών, και όχι εξαγωγή νέων ανθρώπων  όπως μας προτρέπουν τα πουλημένα ΜΜΕ.
Όσων αφορά τις ξένες επενδύσεις, ας το καταλάβουμε πλέον και αυτό, άλλο είναι να φτιάξει εδώ ένα εργοστάσιο ένας ξένος, και άλλο να αγοράσει το αεροδρόμιο να φτιάξει ένα σούπερ μάρκετ ή να στήσει δέκα ανεμογεννήτριες των οποίων το ρεύμα εγώ πρέπει να αγοράζω, ακριβότερο από αυτό της ΔΕΗ.
Στην πρώτη περίπτωση θα δώσει δουλειά, στην δεύτερη περίπτωση θα βγάζει κάθε μήνα ένα τσουβάλι λεφτά εκτός Ελλάδας.
Πόσα Ευρώ μας κοστίζουν ετησίως  η εισαγωγή τούρκικων επίπλων;
Πόσο η εισαγωγή κρέατος;
Πόσο η εισαγωγή μακαρονιών;
Πόσα Ευρώ βγάζει έξω κάθε χρόνο το Lidl;
Πόσο μας κοστίζουν κάθε χρόνο τα ολλανδικά τυριά;
Πόσα βγάζουν έξω κάθε χρόνο οι μετανάστες;
Κτλ Κτλ.
Λοιπόν, ή ξυπνάμε, ή μας παίρνει ο διάβολος όλους μαζί.  
Πάντως όσοι νομίζετε ότι σας σώσουν τα ξένα πακέτα, να ετοιμάζεστε  και για πιάσιμο του πισινού σας.

Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη

Δεν υπάρχουν σχόλια: